kirk09 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Witam, Padła mi płyta, mam procka W3520, zastanawiam się nad następca Asrocka x58, wiem że tej marki nie kupie juz nigdy, dlatego zacząłem szukać asusa i tu jest problem która wybrać w tych trzech: ABERTOOTH, P6X58D-E, Rampage II Extreme. Ważne dla mnei żeby płyta była stabilna przy OC. Dzięki za wszelkie porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 szkoda ze nie spytales sie wczesniej jaka plyte kupic pod s1366 bo wiele osob juz psy wieszalo na asrocku na x58 o ile na am3 plyty sa calkiem udane tak na ten socket zupelnie im nie wyszly a wracajac do tematu odpowiedz jest prosta ABERTOOTH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 SABRETOOTH jest całkiem OK ! Aczkolwiek często taniej można wyrwać jakieś używane płyty z wyższej półki - o ile nie zależy ci na USB 3.0 czy SATA6 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirk09 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 szkoda ze nie spytales sie wczesniej jaka plyte kupic pod s1366 bo wiele osob juz psy wieszalo na asrocku na x58 o ile na am3 plyty sa calkiem udane tak na ten socket zupelnie im nie wyszly a wracajac do tematu odpowiedz jest prosta ABERTOOTH aj szkoda ale co zrobić, człowiek naiwny jest. Nie ma co "dobry" sprzedawcą ufać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...