brusse Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Witam czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy te pamięci będą współpracować z podaną płytą główną ?? Pytam ponieważ nie chcę mieć problemów a na konfiguratorze komputronika pisze że nie jest kompatybilna jednak z prawie każdym kingstonem tak jest w tym konfishicie i myślę że nie może być to prawda XD poradzicie coś?? pamięci mają oznaczenia KHX1333C9D3K2/4G i faktycznie nie ma ich w liście obsługiwanych pamięci tej płyty ale przecież producent nie testował wszystkich modułów kości prawd? Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 bedą działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brusse Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Dzięki bardzo XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...