Lookash Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Otoz od jakiegos czasu miewam taki problem. Nagle przy przegladaniu WWW, czy innej czynnosci, komputer mi sie zawiesza. No wiec standardowo reset. I co? I nic. Niby sie wlacza, ale monitor zapala czerwona lampeczke i wszystko stoi. Znowu reset - to samo. Dzis doszedlem do rekodru 3 razy. Co sie dzieje? Dodam, ze problemy mam od czasu, kiedy zainstalowalem najnowsze sterowniki do calej gamy kart - m.in. moja Riva TNT2. Z oficjalnej strony of koz. Potem zmienilem na stare 6.22, z ktorymi nie mialem nigdy problemow, ale ciagle mam te dziwne zwiechy. Co sie dzieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookash Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Dodam jeszcze, ze po restarcie w roznych miejscach kom "staje" w miejscu. Raz podczas uruchamiania Wingrozy, raz po podliczeniu pamieci, a niekiedy nawet nic nie zdazy sie na monitorze wyswietlic... Prosze o pomoc, jakies wskazowki, co moze byc odpowiedzialne za ten problem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 może temp??niewiem..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 może zasilka pada ale zbyt duzego obciazenia nie masz moze tez byc ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Ja bym zaczął od posprzątania i rozebrania na czynniki pierwsze kompa. Następnie poskładaj i potestój. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 takie coś mialem kiedyś przy zmianie gieforsa na matroxa. pomogo dokładne czyszenie: detonatordestroyer, ręczne czyszczenie rejestru i łindołsa z wszystkiego co nVidii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookash Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Hmm... Wszystko wskazuje raczej na problem sprzetowy, bo chyba jeszcze sterowniki nie maja nic do gadania przy podliczaniu pamieci? A moze sie myle? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubelek Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 FAcet, formatuj dysk i już. Jeżeli jednak nie to moim zdaniem nie wyrabia procek.... kręcony ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Sprawdz podlaczenia kabli... Masz jakies zwierzaki? Moze cos pogryzly (ja tak stracilem monitor -> cud ze byl na gwarancji!!!) i wterdy mogila!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...