Armo Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 (edytowane) Zainstalowałem Win7 x64. Zainstalowałem wszystkie najnowsze sterowniki lecz wyskoczył problem z TV kartą, a właściwie 2 problemy. Pierwszy: dźwięk. Nie nagrywa się dźwięk poprzez podłączony kabelek między tv kartą a mobo. Problem rozwiązałem podłączając dekoder z kablówki kablem chinch-mini jack do karty dźwiękowej. Lecz po ponownym uruchomieniu programu PVR2 dźwięk jest wyciszony i muszę go włączać w panelu karty dźwiękowej. Drugi: obraz. Po restarcie kompa i włączeniu PVR2 brak obrazu, nie ważne jak ustawię opcję w PVR2 obrazu nie ma, dźwięk jest jak go sobie włączę ręcznie. Odpalenie TV za pomocą Media player home cinema kończy się komunikatem, że nie znaleziono urządzenia. Po podłączeniu dekodera kablem antenowym dalej to samo. Sporo googlowałem i wiele osób ma ten problem zwłaszcza z dźwiękiem, ale nie ma konkretnych rozwiązań. Może mi jakoś pomożecie, bo szkoda wywalić w błoto 350 pln na nowy system. Pod win xp nie ma żadnych problemów. Edytowane 25 Października 2010 przez Armo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Pisz tu: Winfast 2000 Expert - Meczace Nas Problemy Zwiazane Z Ta Karta - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...