kawa00 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Witam mam taki problem gdy ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m komputer wyskauje mi taka informacja BOOT BLOCK COMPATIBLE VERSION VER .015 BAD BIOS CHECKUM STARTING BIOS RECOVERY CHECKING FOR FLOPPY .Nie moge odtworzyć Biosu .Co mam zrobic Komputer jest unieruchomiony pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Nagraj BIOS płyty głównej na dyskietkę/pena i użyj podczas uruchamiania komputera. Z komunikatu jasno wynika, że BIOS uległ awarii. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa00 Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Przykro mi bardzo próba sie nie powiodła wogóle nie reaguje na tegp pena spróbowałem przegrac to na płyte to wyrzuca płyte .Mozliwe ze sciągnałem zły Bios posiadam płyte asus P5L-MX.Czy pomogłbys mi znalesc dobry bios do tej płyty .Dziekuje za zareagowanie na moj problem .Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Po pierwsze, to nie jestem pewien czy CrashFree obsługuje CD oraz pena - zapewne zostaje tylko FDD. Po drugie, to strona producenta się zepsuła? Google też gryzie? Wklep model płyty (P5L-MX) w Google i kliknij łaskawie 4 wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...