boss Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Czy to normalne, ze podczas wsuwania/wysuwania tacki w nagrywarce TEAC 52x slychac wyraznie dwukrotny trzask ? Bede wdzieczny za wypowiedz posiadaczy tegoz napedu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde_men(GROUND) Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 u mnie puka tak dwa razy przy wsuwaniu/wysuwaniu a tu masz link na forum gdize jest to poruszane: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php? s=&threadid=19085&highlight=teac+cdw552e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Heh u mnie tak samo stuka przy wysuwaniu. Podobno jest to normalne. Trzeba sie po prostu przyzwyczaic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tez na poczatku sie zdziwilem :) BTW: Link do forum cdrinfo nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tez na poczatku sie zdziwilem :) BTW: Link do forum cdrinfo nie dziala skopij calosc...wtedy dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 U mnie tez cos stuka , drga i wogule (mam Liteona). No ale mnie to rybka, liczy sie jakosc wypalanych plytek no nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tez na poczatku sie zdziwilem :) BTW: Link do forum cdrinfo nie dziala skopij calosc...wtedy dziala :D ok źle to ujełem .. żle sie link zrobił :) lepiej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 u mnie na moim teacu 40x jest cicho, tylko trzochę silnik słychać przy wysówaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...