SDHead Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Witam Potrzebuje kupić coś na magazyn dużych plików. W większości ~1GB, ale są i takie po 8, więc moje laptopowe 320 GB to za mało. Funduszy nie podaje bo na razie chce się zorientować i poszukać najtańszego rozwiązania ;) Tak więc: - mam eSATA i chce je wykorzystać skoro da znacznie więcej niż USB2.0 - nie zależy mi na mobilności nic a nic, więc spokojnie może to być 3,5 - nie zależy mi na wyglądzie, więc może być nawet goły dysk z jakąś płytką z wyjściem eSATA :P obojętne co - pojemność chyba minimum 500GB I teraz pytanie, czy mogę kupić normalny dysk np. F3 i do tego jakieś cuś (stacja?) co pozwoli mi podłączyć dysk pod złącze eSATA? Chyba nie chce świecących obudów z dyskami o dziwnych oznaczeniach, które trudno poznać i malutkimi transferami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Obudowa Wellanda bodaj 740 (USB + eSata) + Samsung F3 1TB, bądź bardziej opłacalnie, za 40,- więcej chyba masz F2EG 1.5TB - na magazyn wystarczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...