Bicek Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Witam, niecały miesiąc temu zakupiłem tytułowego Asus'a. Wszystko działało idealnie do pewnego dnia... komputer uruchomił się z tapetą która miałem zaraz po zakupieniu go, programy które w tym czasie zainstalowałem pozostały, jednak ich instalki, podobnie jak i inne ściągnięte pliki, zniknęły. Podobnie ustawienia grafiki. Tak jakby komputer się cofnął w czasie. Myślałem że to jednorazowy kłopot, jednak sytuacja powtórzyła się wczoraj. Czy ktoś może mi powiedzieć jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Ty, albo ktoś kto ma dostęp do lapka zapewne przywrócil system z ukrytej partycji. Dlatego wszystko z partycji głównej zniknęło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bicek Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 czy to możliwe że sam nieświadomie coś takiego zrobiłem? jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Klawisz F9 podczas uruchamiania wciskałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bicek Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 nie przypominam sobie żeby użył tego klawisza w trakcie uruchamiania systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...