L!z@rD Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Postanowiłem kupic netbooka,tylko nie wiem jakiego.Ciezko jest wybrac cos spełniajacego w 100% moje oczekiwania.Napewno chciałbym 2gb ramu i dysk od 160-250gb.Raczej z Atomem.System to najmniejszy problem,ale jakos nie mam przekonania do win7 starter.Ostatnio w moje oko wpadł Asus 1215N tylko,że nigdzie nie moge znaleźć testów dot.czasu pracy na baterii.Moze jakies opinie użytkowników netbooków,sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 nigdzie nie moge znaleźć testów dot.czasu pracy na baterii To gdzieś Ty szukał, jak na czołowym portalu testującym notki, recka tegoż stoi jak byk? :rolleyes: Notebookcheck.pl: Recenzja Asus Eee PC 1215N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 A faktycznie jest,czytałem ten test ale nie doczytałem do tamtego momentu :P.A jakie netbooki byście jeszcze polecali?Głównie do netu,filmów,muzyki,od czasu do czasu praca w office,czasami jakas starsza gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobikon Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Bierz tego: Asus Eee PC 1201N 12,1" 1366x768 - Notebooki - Asus Eee PC 1201N 12,1" 1366x768 od 1649.00zł Komputer śmiga aż miło (dwurdzeniowy atom i 2gb ramu). Spokojnie można pograć w mniej wymagające gry przy przyzwoitej jakości grafiki. Co do karty WiFi to jestem pod ogromnym wrażeniem, stary laptop znajduje mi w miejscu którym mieszkam 5 sieci bezprzewodowych, natomiast na 1201n znajduje ponad 20. Touchpad - bez zarzutu, zawsze można go i tak wyłączyć Obudowa - niestety widać na niej odciski palców Bateria - 4h przy włączonym WiFi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...