Gość Master... Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie, szukam jakiegoś programu do zresetowania procesora do ustawien fabrycznych,kiedys już miałem cos takiego lecz kompletnie zapomniałem nazwe tego programu. Prosze o pomoc Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizor Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 ??? Reset biosu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Clear cmos, zworka na plycie, lub bateria takze umieszczona na plycie glownej. Ewentualnie ustawienie fabrycznych ustawien w biosie = load setup defaults. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Master... Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 rest biosu to wiem doskonale jak zrobić, chodzi o reset procesora. robiłem go kiedyś jak kupiłem nowego kompa i cwaniaki w sklepie przykrecili proca z 2.7 do 1.8 i nic wtedy nie pomagalo,wyjmowanie bateri reset biosu,kompletnie nic, jedynie po wykonaniu reseta CPU wzystko sie wyczysciło do ustawien fabrycznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) Kandydat na najgłupszy temat roku? :lol2: :lol2: Tak na serio nie ma czegoś takiego jak reset cpu(przynajmniej w pctach). To bios odpowiada ze ustawienia procesora, pamięci itd. Chyba, że mówisz o jakimś kontrolerze/sterowniku to wtedy inna bajka. Edytowane 26 Października 2010 przez master4life Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snups Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Może ma mnożnik skręcony, kto wie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizor Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 No to reset biosu i bedzie defaultowy mnoznik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Oj niedobrzy sprzedawcy w sklepach, nie maja co robic, tylko obnizac taktowanie procesorów :lol2: Masz pewnie włączone jakieś oszczędzanie energii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Zamykam bo IQ/znajomość sprzętu poraża prawie tak jak głupie docinki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...