mikerbest Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Witam. Posiadam zintegrowaną dźwiękówkę na płycie MSI P35 Neo2-fir : Audio • Chip integrated by Realtek® ALC888/ALC888T - Flexible 8-channel audio with jack sensing - Compliant with Azalia 1.0 spec. - Meet Microsoft Vista Premium spec. - Supports VoIP Card. (only for ALC888T) co polecilibyście zamiast tego włożyć kartę, mam do wyboru: a)SoundBlaster SB0090 (SB1394) HDb)Soundblaster AUDIGY / SB 1394 c)Sound Blaster Live 5.1 większość dźwięku to gry a trochę muzyki Przepraszam za takie lamerskie pytanie ale nie mam zielonego pojęcia o kartach dźwiękowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Jaki masz do tego sprzęt grający? Jak na moje krzywe ucho to gra nie warta świeczki (szczególnie do dźwięku z gier). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerbest Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Jaki masz do tego sprzęt grający? Jak na moje krzywe ucho to gra nie warta świeczki (szczególnie do dźwięku z gier). Najczęściej gram na słuchawkach Creative Fatal1ty. Muzykę słucham z wieży Panasonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 I chcesz zmienić bo....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerbest Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 I chcesz zmienić bo....? Chciałbym uzyskać lepszy dźwięk. Zapomniałem dodać że komp podłączony jest również do Radmora 5102 + Tonsil Tango 150 (chwalone głośniki przez znawców a Radmor to klasa sama w sobie). Niestety dźwięk jaki wychodzi z kompa to niewypał dlatego szukam czegoś co poda lepszej jakość dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...