Skocz do zawartości
volff

karta tv a rozkodowanie kanalow satelitarnych

Rekomendowane odpowiedzi

juz raz pisalem moze ktos to ponownie przeczyta chodzi o podlaczenie i rozkodowanie kanalow XXX z satelity za pomoca kompa z karta pixel view pro. dostalem jedna odpowiedz bardzo ciekawa ale moze ktos wie i potwierdzi mozliwosc rozkodowywania przez kompa kanalow z satelity. tuner satelitarny mam new Wave 9000 katre jak wyzej , programy MORETV i BORG sposob podlaczenia okablowanie dodatkowe programy interesuje mnie wszysko jak ktos wie i sie podzieli info to z gory dzieki narka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącz satelite do karty TV znajdz sobie jakiś program który umozliwi dekodowanie i to w zasadzie wystarczy

Hehe, tak prosto się nie da, gdyż obecnie wszystkie płatne kanały do których zalicza się wszelkiej maści XXX (x-zone, private gold, itp) kodowane są CYFROWO na poziomie strumienia MPEG2. Do tego celu wymagana jest karta DVB, zwykłą kartą TV niestety nic nie da się zdziałać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrz nie wiedzialem o tym a probowalem wlasnie podlaczyc i more nie widzialo woogole kanalow moze to dlatego ale tak pozatym licze ze ktos bedzie cos jeszcze ciekawego wiedzial narazie dzieki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) pozatym licze ze ktos bedzie cos jeszcze ciekawego wiedzial narazie dzieki za odpowiedzi

Czemu zakładasz 2 podobne tematy? Robisz w ten sposób tylko niepotrzebne zamieszanie! Ja wiem trochę na ten temat i tu napisałem Ci odpowiedź:

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32974&start=2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi