sanczopan Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 (edytowane) Witam Znużony szumem wydobywającym się z mojego PC-ta, chciałbym prosić o pomoc przy wyborze mojego pierwszego zestawu wc. Specyfikacja kompa to: Procesor Amd Phenom II 920 Mobo Asus M3N78 Grafa Gigabyte Radeon 4870x2 W zasadzie chłodzenie chciałbym założyć na procka i grafe. Za wszystkie porady odnośnie zestawu dziękuje :) ED: Buda antec three hundred nadaje się do umieszczenia w niej wc? Edytowane 28 Października 2010 przez sanczopan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Antec się nadaje, zobacz na mój projekt. Podaj jeszcze budżet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczopan Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Budżet w granicach 500 zł. Jak będzie konieczność zwiększenia to coś się znajdzie:) Taniej niż 500 zł tez może być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Za tyle to musisz oszczędzić na pompce. Poszukaj podobnych tematów w dziale co kupić. Bo jak patrzysz na "ładne" układy to 500 można dać za sama pompkę z topem.. W tej cenie to bym brał coś pokroju coolrivera pompkę, chłodnice black water 3x120 i jakies tanie bloki. Tylko znowu, jakoś nie widzę montowania na tej karcie 2 bloków na same gpu, a full cover kosztuje bardzo dużo. Jakbyś miał kartę z jednym rdzeniem, to można wstawić coś małego na sam rdzeń w stylu swiftecha mcw 80 albo mnp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...