pkp Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 wiem ze pewnie bylo ale nie moge znalezc. Co zrobic kiedy kazdy player odtwarza filmy do góry nogami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Nalezy uzyc opcji : Szukaj szukaj kodekow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 odwroc monitor:) Poszukaj w opcjach programu do odtwarzania i jak powiedzial poprzednik szukaj kodekow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Jeśli masz codec packa nimo to wyjeb i albo instalujesz osobno, albo Klite codec pack (super jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Zadnych takich packow, tylko nasraja w system i tyle. Na CDRinfo jest rada na wszelkie klopoty, wystarczy looknac. http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 A na przyszlosc szukac !!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 http://m5studio.prv.pl/ jade na tych kodekach od wakacji prawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Tez mialem ten problem ale sam sie rozwiazal windows mi padl i musialem walnac sobie nowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 a Ja w moim Radku mialem taka opcje gdzie moglem obracac obraz :D moze cos podobnego u Ciebie jest i przez przypadek cos tam pozmieniales :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...