cys9211 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Witam mam mały problem z komputerem podczas gdy go używam pojawia się taka tabela : I samoczynnie komputer się wyłącza co mam zrobić! Szukałem podobnych problemów, no ale cóż nic z tego nie rozumiem jakiś Wirus. Proszę o natychmiastową odpowiedź ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Robak Blaster i jego mutacje BTW zapewne systemu dawno nie aktualizowałeś i nie masz antywirusa - gdybyś o to zadbał, to o Blasterze nie było by mowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 Zainstaluj Service Pack 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2010 start -> uruchom -> wpisz shutdown -a, zamykanie systemu zostanie zatrzymane. Następnie wpisz msconfig i powyłączaj z autostartu aplikacje nieznanych firm. A resztę wykonaj tak jak wyżej radzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...