Kaeres Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zamontowalem do Volcano 7 zamiast czujnika temp. (termistora), potencjometr. Jeden z forumowiczow - niejaki pomogl mi w wyborze odpowiedniego potencjometru i sklepu w Gliwicach. Jezeli ktos jest zainteresowany modem V7 to musi kupic potencjometr liniowy 22kA. Chodzi sobie bezproblemu jak mi sie podoba w zakresie 1400-5050 obr/min. Dzieki dla Narciarza za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zamontowalem do Volcano 7 zamiast czujnika temp. (termistora), potencjometr. Jeden z forumowiczow - niejaki pomogl mi w wyborze odpowiedniego potencjometru i sklepu w Gliwicach. Jezeli ktos jest zainteresowany modem V7 to musi kupic potencjometr liniowy 22kA. Chodzi sobie bezproblemu jak mi sie podoba w zakresie 1400-5050 obr/min. Dzieki dla Narciarza za pomoc. a ja kupiłem sobie FanMate Zalmana i mam to samo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Witam Nie ma za co dziękować tylko kręcić se obrotami jak się żywnie podoba :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zamontowalem do Volcano 7 zamiast czujnika temp. (termistora), potencjometr. Jeden z forumowiczow - niejaki pomogl mi w wyborze odpowiedniego potencjometru i sklepu w Gliwicach. Jezeli ktos jest zainteresowany modem V7 to musi kupic potencjometr liniowy 22kA. Chodzi sobie bezproblemu jak mi sie podoba w zakresie 1400-5050 obr/min. Dzieki dla Narciarza za pomoc. a ja kupiłem sobie FanMate Zalmana i mam to samo :D Heh tylko, ze ja dalem za ta przerobke 2.50pln za potencjometr + 1.10pln za czarne pokretelko zeby bylo ladniej = 3.60pln Od zalmana pewnie drozsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zamontowalem do Volcano 7 zamiast czujnika temp. (termistora), potencjometr. Jeden z forumowiczow - niejaki pomogl mi w wyborze odpowiedniego potencjometru i sklepu w Gliwicach. Jezeli ktos jest zainteresowany modem V7 to musi kupic potencjometr liniowy 22kA. Chodzi sobie bezproblemu jak mi sie podoba w zakresie 1400-5050 obr/min. Dzieki dla Narciarza za pomoc. a ja kupiłem sobie FanMate Zalmana i mam to samo :D Heh tylko, ze ja dalem za ta przerobke 2.50pln za potencjometr + 1.10pln za czarne pokretelko zeby bylo ladniej = 3.60pln Od zalmana pewnie drozsze :) 18 zeta ale mi się nie chce bawić a to nie majątek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 A co musiales zrobic zeby to dzialalo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 A co musiales zrobic zeby to dzialalo ? wtyczkę od FanMate w płytę a wtyczkę od Coolera w FanMate i cała filozofia. a pokrentłem regulujesz obroty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...