GuC!o^ Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 siema!! miałem catalyst 3.4 i w 3dmarku2001SE w 1024 , 32BIT, bez AA miałem 5000 punktów... :? ( co mi sie wydaje że i tak mało ) zainstalowałem OMEGI i miałem 9500 pkt.. tylko tak że jak zainstaluje OMEGI to na ekranie pokazują mi sie kolorowe kwadraty !! i w grach i w windowsie!! :evil: mam najnowsze, ale ze starszymi tak samo !! w czym problem :?: :roll: pomocy !! chciałbym mieć na kompie OMEGI bo dopał dają niezły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 U mnie pojawialy sie takie oznaki jak ostro podkrecilem karte Power Stripem. Nie da rady zainstalowac Omeg na czysty system? Moze tak bys sprobowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 jaki tam dopal pewni robia soft-moda z 9500 na 9700 i dlatego taki dopal a kwadraty bo widocznie na twojej karcie masz uszkodzone 4 potoki i soft mod nii dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 pozatym 5k na 9500 to baaaardzo malo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Pzry instalacji tych sterownikow mozna wybrac czy ma robic soft moda czy nie. Musisz je zainstalowac jako Normal Driver. Jezeli to nie pomoze to musisz chyba wrocic do sterow ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 pozatym 5k na 9500 to baaaardzo malo :? 5000? TO KATASTROFA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...