aricos Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 No więc Kupiłem nowy PC i miałem już monitor na starym ale żeby pokazywał obraz zawsze przy włóczeniu musiałem wyjąć i włożyć kabel lecz przy nowym to nie działa miałem inny stary monitor i on działa normalnie. Być może on nie działa bo na starym PC nie mam zintegrowanej karty graficznej i podłączam monitor do niej , a w nowym mam zintegrowaną. Jakieś Pomysły aby mi pomóc proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 ktos to rozumie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 (edytowane) ...zawsze przy włóczeniu musiałem... Kolega chyba mówi coś o włóczeniu się, ale pewien nie jestem. Panie autorze! Może TO pomoże ;) Edytowane 29 Października 2010 przez Hejger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Kup pan monitor lub poproś o pomoc kogoś bardziej obeznanego w temacie. Ja nie potrafię pomóc, bo nie bardzo rozumiem w czym problem. Pierwsze słyszę o tym, aby trzeba było odłączać i podłączać monitor, aby działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...