Piospi Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Witam, gdy uruchamiam Linxa to ustawiam w opcjach żeby priorytet był wysoki/lub obciążalność (nie pamiętam co to dokładnie). Ustawiam w programie potrzebne rzeczy odnośnie "problem size" i "memory". Na koniec wciskam "start", licznik czasu włącza się i niby program testuje. Obciążenia procka w ogóle nie ma, a tych pojawiających się linijek na dole też nie ma: Co to może być ? System to Windows 7 64 bit. P.S. Uruchamiam go z uprawnieniami administratora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Może po prostu przesadziłeś z wartością problem size. Zacznij od małych wartości. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Faktycznie, dzięki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Przepraszam za post pod postem. Jednak Linx nie działa mi z dużą wartością w "problem size". Czy jest różnica w wydajności testu, pomiędzy małym "problem size" a dużym ? Bo trochę mnie to martwi, że nie mogę procesora przetestować na dużych wartościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...