Włodi Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) Jako, że ostatnio zainteresowałem się bardziej produktami A4-tech-a (a zwłaszcza produktami z serii X7 Gaming), znalazłem na allegro odpowiednią klawiaturę. KLAWIATURA A4-TECH X7-G800 GAMING PS/2 (1280557175) - Aukcje internetowe Allegro Wlazłem też na yt, żeby zobaczyć ją 'na żywo'. Oto 2 filmiki, które chyba dosyć wyczerpująco opisują jej wszystkie funkcje: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9Lq1jkJ5Bys http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lIo-ucf2YhU Sporo bajerów, których większości pewnie bym ani razu nie wykorzystał. Nie należę do hardkorowych graczy ciupiących w cs'a itp. ale lubię , nawet dosyć często, pograć w jakąś gierkę, gdzie klawisze WSAD odgrywają dużą rolę ;) Sam nie wiem co myśleć o tej klawiaturze. Plusem jest dosyć atrakcyjna cena i hm.. wygląd? Z jednej strony niezły a z drugiej ociera się o tanete i obciach. Na jakości mi szczególnie nie zależy. Przez 5 lat używałem zestawu Creative Wireless 6000 a aktualnie siedzę na zwykłej klajcy za 30zł i wcale sobie nie krzywduję a wręcz przeciwnie - wreszcie nie trzeba ładować tych cholernych baterii, ktore rozladowywaly sie najczesciej w trakcie gry, albo pisania z kims na gg... Właściwie tę klawiaturkę mógłbym zażyczyć sobie na urodzinki... No chyba, że zaproponujecie mi coś innego, lepszego w tej cenie? Edytowane 30 Października 2010 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Wygląda jak panel do sterowania statkiem kosmicznym :wink: I do tego na jakość plastiku nie masz co liczyć za taką cenę. Odpowiedz sobie czy naprawdę potrzebujesz tych wszystkich dodatkowych przycisków i bajerów. Może lepiej skupić się na prostej klawiaturze ale za to jak najlepszej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszychooo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 ja mialem najnizszy model z tej serii - udalo mi sie go zalac szklanka wody, zwrocili kase ;) ogolnie wsad fajny, miekki - szkoda, ze cala klawiatura taka nie jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...