Skocz do zawartości
Włodi

Klawiatura A4-Tech X7 G800 Gaming

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że ostatnio zainteresowałem się bardziej produktami A4-tech-a (a zwłaszcza produktami z serii X7 Gaming), znalazłem na allegro odpowiednią klawiaturę.

KLAWIATURA A4-TECH X7-G800 GAMING PS/2 (1280557175) - Aukcje internetowe Allegro

Wlazłem też na yt, żeby zobaczyć ją 'na żywo'. Oto 2 filmiki, które chyba dosyć wyczerpująco opisują jej wszystkie funkcje:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9Lq1jkJ5Bys

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lIo-ucf2YhU

Sporo bajerów, których większości pewnie bym ani razu nie wykorzystał. Nie należę do hardkorowych graczy ciupiących w cs'a itp. ale lubię , nawet dosyć często, pograć w jakąś gierkę, gdzie klawisze WSAD odgrywają dużą rolę ;)

Sam nie wiem co myśleć o tej klawiaturze. Plusem jest dosyć atrakcyjna cena i hm.. wygląd? Z jednej strony niezły a z drugiej ociera się o tanete i obciach.

Na jakości mi szczególnie nie zależy. Przez 5 lat używałem zestawu Creative Wireless 6000 a aktualnie siedzę na zwykłej klajcy za 30zł i wcale sobie nie krzywduję a wręcz przeciwnie - wreszcie nie trzeba ładować tych cholernych baterii, ktore rozladowywaly sie najczesciej w trakcie gry, albo pisania z kims na gg...

Właściwie tę klawiaturkę mógłbym zażyczyć sobie na urodzinki... No chyba, że zaproponujecie mi coś innego, lepszego w tej cenie?

Edytowane przez Włodi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda jak panel do sterowania statkiem kosmicznym :wink: I do tego na jakość plastiku nie masz co liczyć za taką cenę.

Odpowiedz sobie czy naprawdę potrzebujesz tych wszystkich dodatkowych przycisków i bajerów. Może lepiej skupić się na prostej klawiaturze ale za to jak najlepszej jakości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi