Tearius Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 (edytowane) na święta planuję zmodernizowanie kompa :) Wiem, że jeszcze trochę czasu jest, no ale... :P Moja propozycja: mobo: Asrock M3A770DE ram: DDR3 Goodram 2GB Procesor AMD Athlon II X3 440 Gigabyte Radeon HD4850 Zalman Powyższy zestaw mnie wyniesie ok 880 zł z przesyłką. 1. Czy warto wymieniać tego athlona na phenoma II x2 550 BE? 2. Jest jakaś szansa na odblokowanie rdzenia na tym mobo? :unsure: 3. Podobno ten Giguś głośny jest... ale da się wytrzymać? :rolleyes: 4. Mc Carbon 530W uciągnie tego Radka? Dziękuję za uwagę i czekam na odpowiedzi/propozycje :D Edytowane 30 Października 2010 przez Tearius Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Wróć jak będziesz kupował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...