Mąki Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Mam problem bo ilekroć instaluje jakąś gierkę to wyskakują mi błędy crc. Jak zgram zawartość płyty na twardy to instaluje bez problemu. Przy rozpakowywaniu archiwów też nie ma problemu. Problem jest tylko przy instalacji z cd. Mam Lg 32x10x40 i Lg52x, na obu to samo. Nie wazne czy wgram ide sw czy nie, wciąż są te same problemy. Zmieniałem stery, najlepiej jest na sterach danych do płyty, ale też wyskakuje błąd crc lecz żadziej. W biosie wyłączałem opcje prefetch, ale nic nie pomaga. Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 proc za bardzo podkrecony i bledy wywala przetestuj prime95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 napisz jak posługiwać się tym programem i na co mam zwrócić uwagę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Jak widze błedy CRC to chwytam za Memtesta i juz wiem gdzie szukac problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 proc za bardzo podkrecony i bledy wywala przetestuj prime95 Skręciłem proca i dalej to samo, a Gta VC to nawet z dysku wywala crc. Co teraz jest grane. Dodam, że na poprzedniej instalce windy nie było tego problemu. Przy okazji to powiem, że nie jestem zadowolony z epoxa. Na starym MSI wszystko śmigało, a tu non top jakieś problemy. To nagrywarka pali czasem płyty, to cd wariuje. A o błędach crc nie wspomnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Pamięci :?: :idea: :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 powtorze za kolegami, ze to wina pamieci, sam tak mialem na agresywnych ustawieniach. obecnie jade na NORMAL i jest wolniej, ale bez bledow Przy okazji to powiem, że nie jestem zadowolony z epoxa to mzemy sie zamienic. fakt, ze moj to tez EPoX, ale na innym chipie i moj nie sprawia mi problemow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dzięki za pomoc. Pomogła wymiana pamięci, i tak miałem to w planie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 P.S. Seiteci są do kitu. 333 pracują normalnie tylko w 266. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 napisz jak posługiwać się tym programem i na co mam zwrócić uwagę? Wlaczasz i Torture test, jak wytrzyma kilka godzin to znaczy ze jest OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...