Arbuz Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Witam Mam grafę palit 7300gt. Gdy miałem zainstalowany XP wszystko śmigało elegancko. Po instalacji Visty home basic niby też jest ok bo na sterach oryginalnych Visty (czyli chyba jakie vga) nie ma problemu. Ale niektóre gry (szczególnie 3D)nie działają lub są bardzo wolne więc instaluję (ręcznie lub z windows update) stery do nvidii. I wtedy pojawia się problem już przy ekranie logowania. Pojawiają się takie paseczki cienkie na ekranie, każda litera jest zamazana, no nic to po zalogowaniu każdy komunikat jaki się pojawi na ekranie też jest pokryty takimi paskami uniemożliwiającymi odczytanie, część buttonów pojawia się dopiero gdy najadę na niego kurorem, pojawiają się śmieci czy nie "zniknięte okna na ekranie(wygląda jakby odświeżanie ekranu nie funkcjonowało), ale gry zaczynają elegancko działać żadnych artefaktów nie ma, 3dMARK działa normalnie, tylko że nie da się normalnie pracować z systemem. Ma ktoś na to jakiś sposób? Próbowałem już innych sterów ale nie pomogło. Sprzętowo też raczej nie może być źle bo xp działa bez żadnych problemów i w 3d i bez niego. Proszę o pomoc i dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuz Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Halo może ktoś pomoże? Proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Halo moze jak przeczytales regulamin to sie do niego ustosunkujesz... www.nvidia.com i sciagnij manualnie Nie bedzie smigalo, to napisz w temacie o tej karcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...