Enjama Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Siema Chciałbym kupić taki odtwarzacz i mam 4 typy... może podpowiecie mi co wybrać. 1.Asus O!play HDR-1 2.Wd tv live media player 3.Hyundai M-Box Light L110 4.FERGUSON ARIVA 210 HD Odtwarzacz podepne po Lan i tu pytanie któy będzie miał najlepsze prędkości przesyłu ? Tak aby można było po lanie oglądać 1080p z bitrate np 10Mb/s Ferguson ma chyba najwięcej funkcji, możliwość montażu dysku 3.5 jest naprawde super, reszta playerkow z listy tego nie ma. Który z nich będzie miał najmniej wad ? Najlepiej dopracowane oprogramowanie ? Słyszałem o problemach z odtwarzaniem nowszych mkv ... że trzeba go muxowax jakimś programem aby odtwarzacz go odtworzył Mam nadzieję że te z listy nie maja tego problemu ? Jesli tak to który ? Będę odtwarzał mkv głownie i czasem rip BL m2ts z wysokim bitrate nawet 40 mbps, ale to już z dysku. Wiem że ferguson ma kilka serwisów online jak Youtube Któryś inny też ma YT ? Co byście mi polecili z tej 4rki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...