Asterixs Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 (edytowane) to pozostaje mi trochę przeczekać aż lekko spadną ceny i5 760 i gtx460 bo z tego co widzę to sklepy robią wyscig z dnia na dzień. Mam otwartych ponad 40stron w przegladarce z różnymi zaufanymi sklepami z złożoną moja konfiguracją, tylko obserwuję. Jak grafy pójdą w górę to kupię coś najbardziej odpowiedniego do kwoty jaką mam przeznaczoną na te konfiguracje. W esc niestety nie chcą mi wyrównać obecnie cen tam gdzie mogę dostać taniej a szkoda, będę musiał część kompa <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tu i część tam, taniej wyjdzie po mimo tego że za transport zapłacę 2x Edytowane 5 Listopada 2010 przez Asterixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterixs Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) Dzisiaj już zamawiam którąś z poniższych kart. Zależy mi na tym co ponizej. Jak najmniejsze problemy z kartą. Jakość komponentów na karcie. Podatność na podkręcanie. Cisza. HIS Radeon 6850 1GB Asus Radeon 6850 1GB Któraś z tych dwóch kart musi mieć mniej wad, nie ma bata : ) Edit... Temat uważam za zakończony, wszystkie podzespoły zamówiłem jak w poniższej konfiguracji. Proc. i5-760 2,8 GHz 8MB Chłodz. Zalman CNPS10X Performa Płyt.gł. DFI LanPartyDKP55-t3eh9 Grafika. Radeon 6850 HIS 1GB Pamięć. GR 2x2GB DDR3-1333 DC Hdd. Samsung 500GB 16MB F3 Zasilacz. Fortron FSP500-60GHN 500W 80 Plus Monitor. BenQ G2222HDL TN Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam. Edytowane 16 Listopada 2010 przez Asterixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...