skill Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2010 Siemanko mam problem z kompem polega on na tym iz ciagle sie restartuje dochodzi do ikonki loadera win xp ona znika i po chwili reset i tak caly czas wchodzilem w tryb awaryjny to samo. Postanowilem podpiac inny twardy dysk i tu gdy wlacze kompa pojawia sie ten loader win xp jak on znika to na ulamek sekundy pojawia sie blue screen i reset, wszedlem do trybu awaryjnego i normalnie odpalil niewiem co jest tego przyczyna mam nadzieje ze ktos z was mi tutaj pomoze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Było xxx razy, konsola odzyskiwania i chkdsk c: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skill Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 aha a moglbys mi dokladnie powiedziec co mam tam zrobic bo nie znam sie dobrze na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skill Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 widze ze pomoc tutaj stoi na wysokim poziomie^^ dobra uzylem tego chkdsk i wyskoczyl komunikat "stwierdzono że wolumin zawiera przynajmniej jeden nieodwracalny problem "co z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 Widzę, że zaangażowanie w rozwiązywanie swojego problemu też jest na wysokim poziomie. Google gryzie? Po pierwsze, to podłączenie innego dysku jest bezsensowne, bo na cholerę Ci działający system z innego kompa? To Twój system z Twojego dysku ma chodzić na kompie. Po drugie w menu jest opcja wyłączenia ponownego uruchomienia komputera po błędzie. Po trzecie zapoznaj się z programem MHDD oraz przyklejonym tematem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...