Skocz do zawartości
lucas0

hmmm,wtf????

Rekomendowane odpowiedzi

wof ... no doś tak ... tylko dlaczego najrozniejsze takie przepowiednie są znajdywane/ujawniane dopiero po fakcie ??? w sumie mi za bardzo te obrazeczki nie przypominaja pentagonu i WTC ale cos w tym jest ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe dobre. Ale na innej 20$ z innym wzorem (w USA jest kilka wzorów banknotów o tych samych nominałach jak by ktoś nie wiedział :wink: ) są 2 wieżowce po wcześniejszym złożeniu banknotu wg w/w schematu za którymi jest ... grzybek nuklearny :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: O shit!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich!!

Jeśli już jesteśmy przy przepowiedniach to niejaki Bill G. chyba również wiedział coś o zamachu długo przed tym jak to miało miejsce. Chce wam cos pokazac-zbieg okoliczności czy coś w tym jest..?-oceńcie sami. Myślę, że powinno Was to zaciekawic. Pokazał mi to kiedyś koompel i może ktoś z Was już to widział. Na początku należy zaznaczyć dla niewtajemniczonych, że kurs jednego z samolotów, które spadły na WTC miał symbol Q55. Poza tym jak chyba każdy wie NYC=New York City-czyli tam gdzie wszystko rozegrało się 11 września...

A teraz do rzeczy:

1.otwieramy nowy dokument Worda,

2.Wpisujemy NYC Q55

3.Zaznaczamy tekst i zmieniamy czcionke na windings.

Reszte zobaczcie sami. Ja się zdziwiłem!

Pozdrawiam!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi