sirmarko Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2010 witam, jakie poleciacie laptopy do 5000? glownie bd sluzyl pewnie do internetu czy grania. na poczatek myslalem o czyms takim Notebooki, laptopy, palmtopy, urządzenia mobilne, gps, projektory co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) Lapek może być ogromny i ciężki? Będzie w ogóle przenoszony na większe odległości? Edytowane 3 Listopada 2010 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Asus N73JQ i7-720QM 8GB 640GB GT425M USB 3.0 Win 7 (1289157693) - Aukcje internetowe Allegro Znajomy ma takowego (N73), miałem okazje się nim pobawić; Bardzo sympatyczny lapek; Vs Vaio masz lepszy proc, więcej ramu; A wizualnie też fajnie się prezentuje; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmarko Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 (edytowane) ale vaio ma BD hm... i slyszalem ze asusy sa dosc awaryjne. macie jeszcze jakies propozycje?? Edytowane 3 Listopada 2010 przez sirmarko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Na pewno potrzebujesz laptopa? Za 5k można sobie złożyć stacjonarkę, któa będzie wydajniejsza nawet od lapków za >10k. Asusów dużo się sprzedaje, więc dużo egzemplarzy się psuje. W tej cenie masz MSI GX660, GX740, ew. Asusa G53 i G73. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirmarko Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 niestety, jestem wilkim fanem stacjonarnych kompow, ale nie mam na niego miejsca w mieszkaniu... wiec szuka laptopa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...