arak Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam serdecznie. Miałbym do Was ogromną prośbę.Otóż noszę się z zamiarem zakupu monitora.Mam trochę ograniczone pole manewru,ponieważ gabarytowo może być najwyżej 19'',chciałbym aby miał podświetlenie LED oraz cenowo nie przekraczał 500 złotych. Po przesortowaniu znalazłem 3 monitory,które spełniają te warunki. I tu chciałbym Was prosić o pomoc,który wybór będzie najkorzystniejszy: - Samsung SyncMaster SMEX 1920 W SAMSUNG EX1920W • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław - BenQ G920WL BenQ Monitor LCD-LED G920WL 19'' wide, LED, 5ms, DVI, czarny | Komputery | Monitory | Śląsk - Linksys | Cisco | Welland | Garmin | Unitek | Qnap | PQI | Transcend |4World |Whitenergy |Tracer |A4Tech |Pszczyna | Śląsk | Sklep | Salon | - Acer P195HQLbd Monitor LCD 19'' Acer P195HQLbd - LCD 19'' - ram.net.pl Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Bez specjalnego wgłębiania się w te modele kierował bym się ku temu z rozdzielczością 1440x900 (mniejszy piksel=mniej dostrzegalna siatka pikseli). A czy jest najlepszy (najmniejszy LAG, najmniejsze smużenie/rozmycie ruchomego obrazu, najszerszy zakres regulacji jasności) tego nie wiem. Jeśli dobrze widzę to żaden z podanych modeli nie posiada overdrive (za szybkie to one nie są) ... z drugiej strony źle użyty overdrive to też problem (a przy najtańszych modelach różnie to z przebiciem bywa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...