Xokero Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Posiadam Router Linksys Wag200g Annex-A + Netię (1GB) + łącza TP Internet rozłącza się co 1h i połącza spowrotem. Jeżeli to coś da to pisze , że problem nastąpił po bawieniu się w zmianę ip na (U.S i U.K). Ponadto teraz zaczął mi wolniej chodzić internet. Proszę o odpowiedź dla początkujących. : } Oto Screeny : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 po 1 - najwazniejsza jest zakladka DSL Connection - prosimy o screena po 2 - zmien FW na najnowszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Na liniach TP powinno się ustawiać PPPoA VCMux 0/35. Nazwa i hasło domyślne do rejestracji, na takich ustawieniach net nie powinien Ci działać w ogóle. Edytowane 4 Listopada 2010 przez D3T3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xokero Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Zainstalowałem najnowszy FW (1.01.09). Na PPoA nie działa internet , tak jak na starszym FW. Nadal mam hasło domyślne do rejestracji , poszukam co tam było. Internet nadal rozłącza co 1h. Czy zmiana ustawień Nazwy użytkownika i hasła coś może zmienić? Narazie może być problem z odnalezieniem tych informacji. ;/ Oto Screen DSL MODULATION : Edytowane 4 Listopada 2010 przez Xokero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...