arthi Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 alt.neostrada.pl - jak wejsc, jaki program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 3:0 dla ciebie. Walkover. Wychodzę do szatni. Poza tym alt.pl.neostrada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 3:0 dla ciebie. Walkover. Wychodzę do szatni. Poza tym alt.pl.neostrada nie wymadrzaj sie, wiem ze outlook moze przegladac grupy dyskusyjne, ale cos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 po co cos innego ??? praktycznie kazdy pocztowy to potrafi..... czemu nie chcesz outlooka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 [...]..... czemu nie chcesz outlooka ??bo outlook ssie ? ;] btw. nawet googlem mozesz przegladac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 outlook ssie i obsysa [; manial: poza tym to, że jesteś tępy i nie umiesz używać gugla o niczym nie świadczy (a o ssącym outlooku nic nie wspominałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 outlook ssie i obsysa [; manial: poza tym to, że jesteś tępy i nie umiesz używać gugla o niczym nie świadczy (a o ssącym outlooku nic nie wspominałem). bez komentarza... wiesniaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wieś właśnie outlooka używa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ParanoiK i Manial.... wyluzujcie.... btw: ja jak potrzebuje sie na chwile dostac na grupe to odpalam outlooka bo jest pod reka :P ale tak na ogol to uzywam klienta pocztowego z mozilli bo tez obsluguje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...