trzepol Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Czesc Witam po dluzszej nieobecnosci i mam pytanie mam radka 9000 i uzywalem zawsze sterownikw cat3.1 dzis zainstalowalem nowe 3.4 i zauwazylem ze cos jest nie tak wogole 3dmark 2001 nie rusza bo stwierdza ze karta nie odpowiada wymagania puszczam jakas gierke to samo wydaje mi sie ze to jest tak jakby wylaczyla sie akceleracja czy cus :( zmienilem na omegi i to samo.Co to moze byc bo chcialbym miec jakies nowe stery.W windzie xp nie powinnem miec nic namieszane bo przywracalem system od nowa.Co ciekawe nawet menu star sie dlugo otwiera i i wolno dziala jakbym mial karte jakiegos S3 Virge :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiToKG Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja zostalem przy 3.1 w tescie nature fps spada nawet o 20klatek w na 3.2 i 3.4 choc koncowe wyniki sa podobne to cala natura chodzi duzo wolniej celek 900@1200 sapphir 9100 275/275 nature test 46fps a na 3.4 34fps :? wiec zapodaj sobie 3.1 i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jak na moja karte to Catalyst 3.4 nie wypadl zbyt dobrze. 3.2 byl lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Tylko ze u mnie wogole sie wywala wszystko i zwalnia naet na omegach i nie wiem czemu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...