Anduro Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam! Mam problem, a mianowicie wczoraj usunąłem za pomocą menadżera narzędzi w Windows vista partycje na których znajdowało się Ubuntu. Dzisiaj załączając komputer wyskoczył mi Error: no such partition grub rescue> Mam zainstalowanego Windowsa viste jak już wcześniej wspomniałem i nie chce się odpalić. Jak usunąć tego gruba lub co zrobić by vista się odpalała bez problemów, bez reinstalacji systemu. Proszę o szybką odpowiedź. P.S. Nie znalazłem podobnego tematu więc założyłem nowy, jeżeli ktoś widział podobny temat poproszę o link a ten zostanie usunięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 How to use the Bootrec.exe tool in the Windows Recovery Environment to troubleshoot and repair startup issues in Windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anduro Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 To w takim razie pojawia się następne pytanie. Po uruchomieniu Instalatora z płyty DVD pojawia mi się tabelka na Key'a potem akceptacja regulaminu a na końcu partycje na których ma być zainstalowany system i nie mogę znaleźć naprawy systemu itp. Lecz i tak dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Spróbuj czegoś prostszego ;) Automat (fixmbr): nagrywasz i uruchamiasz http://forum.purepc.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=20603 Edytowane 4 Listopada 2010 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...