Gość Ramzes The Great Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Witam, przyszlo nam piekne lato w sumie i chcialem zmienic swojego silenta na cos takiego jak w temacie, bo silent nie daje rady jak zrobi sie troche cieplej :( czy warto kupic taki wicherek ???? Za odpowiedz z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 CoolerMaster wie co robi i ten wentylator tez im sie udal. Mozesz smialo brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Sam posiadam, jestem bardzo zadowolony. Jedynie moglby byc ciut cichszy, jednak mi szumy nie straszne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 superwydajny, ale wyku...iscie glosny jak na moj gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 hehe dzieki za odpowiedzi, ale zdecydowalem sie na Spire Falcon Rock 2 , przedewszystkim cichszy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 a jednak,,,,,,, mam x-dream faktycznie chuczy :) ae daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 hehe a ja mam aero 7+ i wszystko na biurku lezy :D i tez daje rade tylko jakos mi sie pokoj szklarnia robi :D jak bym w solarium siedzial cala maska opalona juz jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 hehe a Tobie tesh tak wyje ?? bo ja sie jeszcze nie przyzwyczailem do tego chałasu :), ale temop wyraznie spadl :twisted:, ps jak mozecie opisac swoje doswiadczenia z x-dream to byl bym wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 hehe a Tobie tesh tak wyje ?? bo ja sie jeszcze nie przyzwyczailem do tego chałasu :), ale temop wyraznie spadl :twisted:, ps jak mozecie opisac swoje doswiadczenia z x-dream to byl bym wdzieczny :) Hmm ja mowilem ze mam aero :P i ponizej 2600-2800 jest zagluszany przez mojego gainwarda ti200. Pozatym mam do na biurku 30 cm odemnie i napewno mam inne odczucia niz w budzie a co do temperatur to sie wstrzymam bo mam 32*C w stresie 34*C. Ale wszystko na wiezchu to sie nie ma co dziwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ramzes jesli chodzi o doswiadczenia z x-dream, to nie chcial mi skubany zapiac ladnie na epox 8rga+, takze musialem klips na odwrot przelozyc i troche pozaginac tak jak trzeba zeby wszedl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 na mojego gigabajta wszedl pieknie ale musialem wyjac zasilacz :), jak narazie spisuje sie dobrze ale głosny jest cholernik :twisted: silent czeka na pazdziernik :) i wtedy znowu błoga cisza...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B.T.Czacha Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 U siebie też musiałem przekładać zapinke . Omal za pierwszym razem nie wyłamałem kondensatora z plyty <_< Wyje , ale chłodzi nieżle na najniższych obrotach mam 41' ( biorąc pod uwage że komp stoi pół metra od kaloryfera , a ciagle grzeją) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Noca jest nie do zniesienia :mur: Pora na zmiane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ile to to ma obrotów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 2500-4800 rpm Przy najwiekszych myslisz ze to sasiadka wlaczyla odkurzacz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 2500-4800 rpm Przy najwiekszych myslisz ze to sasiadka wlaczyla odkurzacz :lol: 1499331[/snapback] mi pokazywało min 3000 max 5200rpm, a co do wycia...faktycznie odkurzacz. Zmieniłem na pentagrama i błoga cisza a wydajnosc nawet ciut lepsza niz x-dream. ps-> ładnego trupa zescie odkopali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 mi pokazywało min 3000 max 5200rpm, a co do wycia...faktycznie odkurzacz. Zmieniłem na pentagrama i błoga cisza a wydajnosc nawet ciut lepsza niz x-dream. ps-> ładnego trupa zescie odkopali :P 1499637[/snapback] Mozesz sprecyzowac którego pentagrama ? Czy tez one wszystkie sa tak ciche ? Bo sie wlasnie przymierzam do Pentagrama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babi Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam wszystkich Mam pytanie o inny model Cooler Mastera http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=STRK:MEWA:IT Ma moze ktos cos takiego. I czy jesz wydajny cz tylko dobrze wyglonda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...