Modd Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 A brak leżenia to akurat zaleta :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 O, dostałem kod ;) jutro sprawdzę z czym to się je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Pobrałem, odpalam i dostaję jedynie obraz, dzięki któremu można dostać epilepsji. Obraz podzielony jest na dwa trójkąty prostokątne, z czego ten położony niżej, miga w poziome paski na czarno-biało, a wyżej jest cały czas czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Też mam jazdy z tą grą. W menu nie mam kursora, ale to da się przeżyć. Połączyć się na serwer graniczy z cudem, jak na razie udało mi się raz po czym po 15-20min grania connection lost. Teraz za każdym razem gdy wyszukuje serwera po chwili wyskakuje server full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) @carek Miałem też czarny ekran jak ustawiłem 1920x1200. W 1024x768 normalnie śmigało :P Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 a mi gra odpaliła się w oknie i mam widoczne tylko opcje - home - weapons - training - options po zmianie w opcjach rozdzielczosci i opcji full screen nie mam dostepnego przycisku do akceptacji ustawieć...jest jakis plik konfiguracyjny ktory moge sam sobie zedytowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja tam wyłączyłem i włączyłem grę i opcje się zaakceptowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 A nie z serwerem nie łączy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Też nie mam kursora w menu, a przy próbie połączenia ciągle tylko "Server is full". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Porada na większość problemów z menu: nie potrzebujecie kursora, pozycje można zmieniać klawiszem TAB (włącznie z tymi które uciekły poza ekran - sam miałem taki problem). Nie ma przycisku Apply, Save, etc. po ustawieniu opcji w menu, wystarczy zamknąć okno. Pliki konfiguracyjne są w dokumentach (na W7 C:\Users\******\Documents\Battlefield Play4Free). Edytowane 18 Grudnia 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Teraz już mogę się łączyć. Grałem asfaltem, medykiem i snajperem. Ta gra jest tak żałosna, że aż fajna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) nie ma już klucza, potrzebujący szpachla2 dostal keya Raczej nie chodziło tu o klon BF2, a o mało wymagającą grę dla niedzielnych graczy. Chyba nikt nie spodziewał się po tym następcy BF2. nastepcy BF2 jak na razie nie ma i pewnie nie będzie, chyba ze bf3 będzie tylko na PC Edytowane 18 Grudnia 2010 przez w0jtass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja chętnie przygarnę kluczyka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 (edytowane) chyba ze bf3 będzie tylko na PC O tym możemy zapomnieć. Już potwierdzone oficjalnie. Proof na szybko: http://www.ea.com/1/beta Edytowane 19 Grudnia 2010 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2010 Warto mieć nadzieję. Może chociaż najpierw zrobią na PC a później na konsole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Pogralem chwilke i musze powiedziec ze jest calkiem ok Niech tylko zmiejsza sile medyka bo MG3 napierdziela celnie i mocno. Deklasuje w ten sposob pozostale klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Po wlaczeniu gry mam okno z widocznym zolnierzem ktorego moge podziwiac z roznych stron i ... tyle, dalej nie abla przejsc w 'menu'. Beta zaskoczyla jogurta, jak zima ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zobacz na ostatni news na battlefield.play4free.com O to chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Battlefield.pl - Nowa mapa w becie BF Play4Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 To ja dorzucam od siebie taki kod jak w informacji powyżej, jak by ktoś jeszcze nie miał ;) Tylko pamiętać, że zadziała tylko 5 razy. 4LTU-HQXU-23KZ-74TY Enjoy :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 62LJ-C56X-7CK2-JTK5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jakby ktoś był chętnych, to śmiało się częstować :) 572E-BY26-8T8D-EGLY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) jako ze ostatni "server stress test" nie wypalil , jutro odpala dodatkowa mape z wszystkimi dostepnymi <span style='color: red;'>[ciach!]</span>lami .* .* -helki -samoloty -czolgi -samochody Mapa - Gulf zaczyna sie o 17:00 (18:00 CET) !Mapa dostepna tylko przez 1 dzien! gj&gg Edytowane 28 Stycznia 2011 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) Podczas trwającej Game Developers Conference w San Francisco, nieco w cieniu głośnego Battlefield 3, zostały przedstawione nowe informacje na temat Battlefield Play4Free. 31 marca b.r. studio Easy zamierza wysłać kody dające udział w zamkniętej becie dla wszystkich graczy Battlefield Heroes i Battlefield: Bad Company 2, a 4 kwietnia gra ma przejść w fazę bety otwartej. Oprócz tego Ben Cousins, jeden z twórców darmowego BFa, zapowiedział, że finalna wersja gry będzie posiadała przeglądarkę serwerów i wsparcie dla rozgrywek klanowych. Battlefield.pl - Nowe fakty na temat Battlefield Play4Free http-~~-//www.youtube.com/watch?v=3KlmG-kggrY&feature=player_embedded Edytowane 9 Marca 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Odpaliłem wczoraj giercę z ciekawości i muszę przyznać, że jest naprawdę fajnie. Tego mi brakowało, jak pokazali Battlefield Heroes - prawdziwej wojny. W BF2 grałem kiedyś przez chwilę z botami, więc nie wiem, jak to wyglądało w oryginale, ale snajperką strzela się miodnie (poprawki na cel). +10 punktów za headshot przez pół mapy mocno cieszy mordkę. Głupotą jest strzelanie z shotguna z dużych odległości - można trafić (co prawda mało życia bierze z takich odległości, ale sam fakt trafienia... żenua). Nick w grze taki, jak na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 Niektóre shotguny mają zasięg do 100m. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Gra ktoś jeszcze/już ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Ja pograłem, i raczej BF3 na kompa nie kupie do multi. Nie da sie grać, gine non stop, nawet nie mam okazji w nic wycelować. Jakieś same guru grają na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Po prostu grając w bf'a na konsoli przyzwyczaiłeś się do wolniejszej akcji i teraz trudno się przestawić. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hWtt9ODTX5c&feature=player_embedded#at=91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...