bary3kolor Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 Niestety ja mam problem z punkbusterem pewnego rauz gra doslownie 20 sekund i jest komunikat kick by punkbuster i teraz niemam pojecia co zrobic probowalem niemal wszysstkiego odinstalowac pb i zainsatlowac nieudalo sie bo jest bład: Starting PunkBuster service ERROR w uslugach probowalem uruchomic plik PnBstrA nie udalo sie wyskuje bład 50zadanie nie jest obsugiwane za przemian z błedem 3 co mam zrobic Dziekuje z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 Sciagnij to i zaktualizuj PB recznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Battlefield.pl - Nowa mapa i pojazd w Battlefield Play4Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...