mayhen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Mam takie pytanie. Czy można (wlożyć można) kartę graf. z 8x AGP do plyty z Agp 2x/4x. Tylko czy będzie gut chodzic? Tzn, czy ona będzie chodzic na tych 4x? Tak? Czy moze sie mylę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Tak dobrze myślisz, agpx8 jest kompatybline z agpx4 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dzieki, bo zastanawialem sie nad Geforcem 4 Ti 4200 do mego soltka drv5... Moze mi ktos poradzi jaki najlepszy? Cenowo do 650zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Dzieki, bo zastanawialem sie nad Geforcem 4 Ti 4200 do mego soltka drv5... Moze mi ktos poradzi jaki najlepszy? Cenowo do 650zł... Mozna dorwac winfasta za 560-600zł super sie kreci :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zobacz jeszcze na forum, ktos musial sie o to pytac kiedys, Jeszcze sie pozniej popytam, dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...