LPKorn3324 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Po co zmieniać silnik (strata czasu i pieniędzy) skoro i tak sprzeda się to w milionach egz? :) ; poziom absurdu na trailerze osiągnął górny pułap ale nie powiem jest efektownie, głupkowato i efektownie. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Genialna!... jeśli chodzi o marketing. Ameryka, Anglia, Francja, Niemcy... będzie głośno w mediach o tej grze, jeszcze tylko żeby była jakaś misja z mordowaniem niewinnych zakładników! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Coś chyba grafika kuleje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Nie ma co narzekać bo tak na dobrą sprawę konkurencji za dużo nie ma MOH upadł, battlefield z dubbingiem Pazury nie porywa, Operation Flashpoint nawet nie będę komentował :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Jeśli mówimy tylko singlu, to ostatni BF owszem słaby, ale mnie MoH się bardzo podobał. No i grafika 100 razy lepsza, a w niektórych levelach świetna. A konkurencja chyba też wróci jesienią, bo BF3 się zapowiada bardzo fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Call of Duty: Modern Warfare 3 | Zapowiedź strona 1 | PC Gry-Online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 ja jestem niedzielnym graczem i akurat lubię cody. Oczywiście mówię o mp. Nie mam czasu na długie , strategiczne rozgrywki. Wpadam na 2 godziny i musi być fun :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Modern Warfare 3 częściowo z abonamentem | Wiadomość 2011-05-31 10:33:40 | GRY-OnLine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) Activision Blizzard Inc. plans to launch an online service called Call of Duty Elite this fall that will work with the next major edition of the game, "Call of Duty: Modern Warfare 3," and future installments of the hyper-realistic combat-simulation game. buhahaha, jestem poskladany :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 31 Maja 2011 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Szykuje się niezła interaktywna animacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Breaking news: There's no ammo in MW3 :rolleyes: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 Pocisk! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 może będzie od 3 lat i dlatego no ammo, tyle przemocy w tych grach jest ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Jko3Fl7Y6d0 Deja vu dosłownie :/ , jedno i to samo jak w poprzednich częściach. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Co nie zmienia faktu, ze i tak gra sie fajnie. Wszyscy piocza dookola a jak przychodzi co do czego to i tak przechodza singla. MW jakie by nie bylo to i tak dostarcza funu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Co nie zmienia faktu, ze i tak gra sie fajnie. Wszyscy piocza dookola a jak przychodzi co do czego to i tak przechodza singla. MW jakie by nie bylo to i tak dostarcza funu. no właśnie, tym bardziej że posucha na rynku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Co nie zmienia faktu, ze i tak gra sie fajnie. Wszyscy piocza dookola a jak przychodzi co do czego to i tak przechodza singla. MW jakie by nie bylo to i tak dostarcza funu. Ja jakos nie wytrzymalem i odstawilem w polowie ;) w multi to samo - 50 level i odstawka :P call of duty 2-3-4 jakos milej wspominam od tych nowych wynalazkow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Co nie zmienia faktu, ze i tak gra sie fajnie. Wszyscy piocza dookola a jak przychodzi co do czego to i tak przechodza singla. MW jakie by nie bylo to i tak dostarcza funu. Może większość, ale na pewno nie wszyscy. E3 2011: Exclusive Black Tuesday Gameplay Demo HD Nie wygląda to źle, szkoda tylko, że o 2, już 3 [ ; :D wydania kolejnej serii w plecy... HATEHATEHATEHATE!!!!1111 :D ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ocena trailera 5.9 ;]. Nawet "us konsolowcom" się to średnio podoba. Ile razy można to samo ? Wygląda spektakularnie i w ogole ale silnik (fizyczn,graficzny) mogli by już zmienić. Przeciwnicy znow tak samo napierają, AI nadal wspaniałe... COD4 to było coś a teraz odgrzewają to do granic możliwości.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Robert Bowling z Infinity Ward, ekipy tworzącej Call of Duty: Modern Warfarfe 3, mówi że jego zespół nie opracował jeszcze w całości kampanii dla pojedynczego gracza oraz, że jej długość wcale nie ma aż tak dużego znaczenia. W rozmowie z serwisem Gamefront powiedział on: Modern Warfare 3 będzie wielkie. Kampania będzie spektakularna - odwiedzicie miejsca, w których jeszcze nie byliście (...). Nasza filozofia projektowania trybu dla pojedynczego gracza zawsze była taka sama. Nigdy nie myśleliśmy o zrobieniu gry na konkretną liczbę godzin. Tworzymy konkretną historię i to ona określa czas potrzebny na jej poznanie. Bowling dodał, że kampania nie jest jeszcze ukończona, nawet sami twórcy nie wiedzą ile potrwa. Zapewnił on natomiast, że Call of Duty: Modern Warfarfe 3 jest grą tworzoną dla fanów - każdy jej aspekt powstaje z myślą o milionach osób, które kupiły poprzednie części tej bestsellerowej serii. gram.pl Hmm... Ciekawe ile tym razem potrwa ten interaktywny film ? Obstawiam dwie-trzy godziny B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moe Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Hmm... Ciekawe ile tym razem potrwa ten interaktywny film ? Obstawiam dwie-trzy godziny B-) ...na normalnym. włączysz veterana to ok 4h bo będziesz nie wiadomo od czego ginął. no ale 'przeca' ponoć liczy się jakość tych 2h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Liczy się ile activision zarobi na jeleniach którzy kupią grę dla multi które wygląda identycznie jak w poprzednich częściach z dodanymi nowymi perkami, nagrodami i innymi gadżetami. Coś czuję, że nawet jakby zrobili z tymi samymi mapami które były w poprzednich częściach, ale byłyby nowe super-cool perkusie to wierni wyznawcy zakupiliby ten szajs :-) Wiem, wiem, ostre słowa, ale... cholera, prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciu15 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie jestem wymagający co do grafiki, i muszę przyznać że po obejrzeniu trailerów nawet zawiedziony nie jestem, ale kurde sama zmiana nazwy silnika nie wystarczy, jak tak dalej pójdzie to source engine będzie lepszy (taki żarcik, humor mnie się trzyma po sobocie :D, ale co do portala 2 także byłem miło zaskoczony że wycisnęli z 7-letniego silnika taką grafikę, mimo że to Valve :D). Tylko muszę skombinować nowego kompa i zapiep**ać do sklepu po premierze bo już chcę zobaczyć tą gre na własne oczy, to nie to samo co obejrzeć trailer :D. Ogólnie to 7/10 daję, byłby nowy silnik to bym nawet może 9 dał :D Zobaczymy jeszcze co BF3 sobą pokaże, mimo że może się wydawać że mała to konkurencja dla cod'a, no ale wszystko może się zdarzyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2011 Weapons - Call of Duty: Modern Warfare 3 | MW3 - Weapons List Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) :P http://www.modernwarfare3.com/ Edytowane 12 Lipca 2011 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 (edytowane) Tak popatrzyłem na ten filmik... i absolutnie nie powala... Może chociaż będzie się fajnie grać... Pierwszy trailer z multiplayera "Modern Warfare 3" - Gry w Onet.pl Edytowane 5 Września 2011 przez birdman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 he juz mialem byc z lekka zlosliwie dowcipny ze ktos zaklada koljeny temat o tej grze ale w indeksie gier takowego nie moge znaleźć, także troszkę lol. pasjonatem nie jestem ale fakt trailer taki jakis "goły", bez rozmachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Na PurePC juz od piątku wisi ten news Zwiastun multiplayer Call of Duty: Modern Warfare 3 | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2011 Tytuły tematów są często z [gluteus maximus], nikt sie nie zajmuje ich poprawianiem. Call of Duty 8 ( Modern Warfare 3 ? ) - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...