Skocz do zawartości
PoGo

Jaka obudowa do P4... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. W komputroniku znalazlem cos takiego "Codegen Super Power 6064 Midi ATX 300W pod P4 + neon" za 220zl

Myslalem tez o jakiejs tracera.A komp bedzie P4+radek9700 Moze poradzicie co wybrac, tylko nie jakies kosmiczne ceny :/

nie bede zakladal wc, planuje to w przyszlosci.Na razie chyba wsadze tam Volcano7+, wydaje sie byc solidnym produktem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz w miare pozadna za umiarkowana cena to, przegladnij oferte ModeCom.

No chyba ze lubisz miec dobry sprzet w budzie robionej z blachy na konserwy rybne :lol:

Niektore budy Condongena i Tracera, maja nawet ladny design, ale materialy i wykonanie to ROTFL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Condongena

:lol: LOL :lol:

Reed ma racje Modecom to solidne obudowy, sam mam i chwale. Poniżej 200 zeta masz bude z cienkim zasilaczem i tam wypadało by wsadzic coś lepszego. Za 250-300 zeta masz już bude HuntKeyem 300 W który jest dobry ale głośny. Z tego co widze to teraz 1 wentyl do budy dodają... Możesz je oblukać tu.

A Codegeny i Tracery to sobie odpuść, nawet takie z "lampką"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt jak ci zależy tylko na wyglądzie to weź codogen SP :D jak i wywal standardową zasiłek i kup huntkey za 130. Ale lepiej od razu szarpnij się na 250 i kup modecom z huntkey 300W i będziesz miał wypas bo R9700 jednak troszku prądu ciągnie i może się okazać że ten SuperPower x00W może nie wydolić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam, i polecam. Dodatkowo jest już zainstalowany jeden wentylator w tyłu obudowy, drugi musisz sobie kupić sam. Ogólnie obudowa, jest fajna, przyjemny desing, sztywna (1mm blach) więc ja nie mam się do czego przyczepić ... no może troszkę ten HuntKey głośny :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takiej cenie mam na myśli do 200zł to modecom chyba najlepszy ale co jak co np Buda Chiefteca to zupełnie inny świat w stosunku do Modecomów i na twoim miejscu zainwestowałbym więcej kasy w porządną budę naprawdę WARTO!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takiej cenie mam na myśli do 200zł to modecom chyba najlepszy ale co jak co np Buda Chiefteca to zupełnie inny świat w stosunku do Modecomów i na twoim miejscu zainwestowałbym więcej kasy w porządną budę naprawdę WARTO!!

Tak, w zupelnmosci sie zgadzam, tym bardziej ze inwestujac ok 2-2.5 tys w P4 i r9700 to juz chyba nie problem wydac na chiefteca ok 450-500, gdzie otrzymujemy porzadna bude i porzadny zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...