MIKOLAJ100 Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam! Tematem jest Płyta Gigabyte MA770 us3 Proszę o opinie o tej płycie bo naprawdę mizernie jest tego w google nie mogę znaleść testów ani recenzji! Ja zakupiłem na tą płytę Phenom II 720 Be I posiadam 4 gb ramu dokładnie 4 x 1 gb Patriot 800 A całość ma udźwignąć GTX 460 Zasilacz Modecom seri M|C 500W Proszę o opinie czy taki zestaw poradzi sobie z batelfield bad company np. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Da radę. Poza zasilaczem, który może nie dać rady.... Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Ciekawe, że po wpisaniu w google GA-MA770-US3 drugi link to link do tematu o tej płycie na tym forum. I tam trzeba było pisać. 10% Ga Ma770 Us3 Opinie Użytkowników - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...