stiff75 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 wymien procka napewno uzyskasz wiekszego kopa... i wlasnie jakbys poczytal testy to wiedzialbys ze to mobo wlasnie ogranicza durona na 100Mhz, a z prockiem athlon + pamieci DDR jest calkiem wydajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Proca i mobo :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wymienisz płytę przyrost wydajności 5%. Wybór należy do Ciebie chcesz wyłożyć kasę i nie zobaczyć różnicy kupuj MoBo , chesz wyłożyć mniej kasy i odczuć różnicę kup Proca. Jak wybierzesz 1 wariant to żeby chociaż było to na nforcie ewentualnie tym nowym sisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
photonix Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 witam co lepiej wymienic w moim przypadku: 1. mobo ECS K7S5AL na ASUS A7V8X-X KT400 czy: 2. durona 1200 na xp1700 chodzi mi o najwiekszy wzrost wydajnosci bo z jednej strony zmiana procka dala by pewnie kopa ale czytalem gdzies ze te plyty to troche slabo w polaczeniu z xp a z drugiej strony lepsze mobo to mozliwosc puszczenia tego durnia na 133 tyko nie piszczie mi ze mam zmienic i to i to ani zebym se nforce kupil bo mnie nie stac:) nie wiem jaka masz karte graficzna. nie wiem czy grasz. jak jest dobra możliwość OC na tym asusie i bedziesz kręcił to chyba wymiana MOBO jest najlepsza. ale jak masz stabilny sprzet i nie masz zamiaru podkrecać to Athlon 1700+ bedzie chyba lepszym rozwiązaniem. tym bardziej ze T-bred sie mniej grzeje. a w przyszlosc, powiedzmy za pół roku wymienisz płyte i wtedy proca póścisz na 2400+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 zmieniaj proca ja mam to co w podpisie i jest spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...