salleh69 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Nie mam dzwieku na MSI 870-C45 AM3. Wkladam plyte instalacyjna ale opcja AUDIO nie jest aktywna.Moge zainatlowac jedynie Chip, Lan i Others. Dlaczego? XP sam powinie wykryc dzwiek. Nie wiem co robić? :( Edytowane 7 Listopada 2010 przez salleh69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Sprawdź, czy zintegrowana karta jest włączona w biosie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alin06 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 menedżer urządzeń, aktualizuj sterownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salleh69 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Mozecie mi podpowiedziec jak nazwywa sie ta opcja w biosie gdzie zalancza sie dzwiek? edit: zauwazylem jeszcze, ze w odtwarzaczu MediaPlayerClasic mam krzyzyk przy glosniku i nie moge tego wylaczyc ;/ w menadzerze mam cos takiego: http://img828.imageshack.us/f/catsan.jpg/ http://img209.imageshack.us/img209/1157/catswzc.jpg Edytowane 7 Listopada 2010 przez salleh69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Integrated ac97 / sound albo cos w tym stylu... Wyglada ze jest wylaczony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salleh69 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Zmieniłem opcję INTEGRATED PERIPHERALS -> hd audio contrOler na [Enabled] i dalej nie dziala :( Edytowane 7 Listopada 2010 przez salleh69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Zmieniłem opcję INTEGRATED PERIPHERALS -> hd audio contrOler na [Enabled] i dalej nie dziala :( Teraz wejdz do menadzera urzadze i zobacz czy jest cos z zoltym pytajnikiem. Powinno byc wiecej niz bylo... Zassij ze strony producenta plyty driver... i go zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salleh69 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) w menadzerze jest bez zmian, czyli tak jak bylo, zadnych znakow zapytania. kreator wyszukiwania informuje, ze nie mozna znalezc innych sterownikow niz te, ktore sa juz zainstalowane, Edytowane 7 Listopada 2010 przez salleh69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 No to padła Ci integra... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Zainstaluj łatkę KB888111 do Windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salleh69 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) łatka tez nic nie pomogla :( mozliwe zeby plyta byla zwalona juz w momencie kupna bo od momentu zlozenia kompa dzwiku nie ma :( czy gdyby uszkodzona byla integra to na odtwarzaczu przy glosniku mialbym X pozdr. Edytowane 8 Listopada 2010 przez salleh69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 raczej jest to sypniety windows sproboj sciganac jakiegos live linuxa np : Ubuntu homepage | Ubuntu i zobacz czy masz dzwiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...