SteelSeries Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Witam. Niebawem zamierzam kupić nowy komputer i zastanawiam się czy nie kupić dodatkowo tego oto dysku SSD: Intel X25-M 80GB. Czy trzeba się nim jakoś szczególnie "zajmować" dysk służył by Mi do postawienia systemu Windows 7. Nigdy nie posiadałem takiego dysku więc przed jego zakupem chciał bym się troszke więcej dowiedzieć aby już po zakupie nie był zdziwiony. Przestudiowałem ten oto temacik Wszystko o SSD -- FAQ Rozumiem że po podłączeniu dysku instalacja systemu będzie przebiegała bez żadnych problemów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piospi Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Na pierwszej stronie tego tematu, masz porady odnośnie optymalizacji. Generalnie nie trzeba tego robić, podpinasz dysk, instalujesz i cieszysz się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...