Macho Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Witam Posiadam program CDex,mam płytke z posenkami i chce ja na mp3 skompresowac ale kiedy kompresuje jakies błedy wyskakuja tzn.jest tam cos takiego jak joinerror czy cos takiego i kiedys sie piosenka przerobi na mp3 to jak ja odsłu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e to slychac zaciecia jak by sie płyta zacinala? Dlaczego tak jest i co mam zrobic....mam windowsa XP? pozdrawiam ps.Windows media player jest tak samo?Ale niektore pisoenki sa dobre ale wiekszosc wlasnie przerywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tez kiedys chciałęm uzyc DCex ale coś nawalał. Spróbuj innym programem (polecam Easy CD-DA) albo przeinstaluj kodeki mp3 i wma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 A moze to byc spowodowane porysana płytka albo starszym cd-romem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 zainstalowalem ten program ktory mi poleciles...ale tam nie mozna konwertowac prosto z cd na mp3?tylko z wava a mi chodzi o prosto z plyty na mp3. Bo nawet jak z plyty robilem na wava to tez tak sie zacinalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 zainstalowalem ten program ktory mi poleciles...ale tam nie mozna konwertowac prosto z cd na mp3?tylko z wava a mi chodzi o prosto z plyty na mp3. Bo nawet jak z plyty robilem na wava to tez tak sie zacinalo? da sie. Z katalogu gdzie zainstalowałes program uruchom ezcddax.exe i zaznacz które kawałki chcesz zgrać po czym naciśnij 'copy' i wybierz format pliku do jakiego ma zgrywać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 no i kupa dalej tak sie zacina zaraz dostane swira!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Czy kto potrafi mi udzielic pomocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Wyłącz we właściwosciach CD odtwarzanie cyfrowe. Zwykle pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ok mam nadzieje ze to pomoze nie mam dzsiaj juz tych płyt ale wydaje mi sie ze to moze byc to bo mam narazie cd-rom BTC 16x wiec troszke stary:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zapewne chodzi o błąd jitter correction; porysowana płyta zazwyczaj. Jeżeli masz nagrywarkę, spróbuj odczytać w nagrywarce, zwykle lepiej ogniskują. Dodatkowo możesz ustawić prędkość odczytu na x1. Powinno pomódz. Inną kwestią może być to, że na windowsach NT nie ma sterowników ASPI, z których rippery chętnie korzystają. U Ciebie CDex pracuje zapewne na biblotekach systemu; u mnie też i nie ma problemu, ale z niektórymi CD-romami są. Poszukaj na sieci sterowników ASPI, ale nie na stronie Adapteca, bo te ostatnio jakoś nie działają z CDex (przynajmniej u mnie) :roll: Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Polecam program MusicMatch Jukebox http://musicmatch.com Nie masz zaznaczone w programie opcji w stylu "Error Correction" przy zgrywaniu Cyfrowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...