Skocz do zawartości
Mateusz K.

CoolerMaster Aero7. Co myślicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Barraqda napisal :)

Jak nie wiesz co mam w domu to sie lepiej nie odzywaj.

Wiatrak ponizej 2800 jest zagluszany przez moja grafe to prawda ale nie zmienia to faktu ze wytwaza zajebisty dzwiek gdy drzy od cisnienia jakie wytwarza turbinka a turbinka dziana caly czas co jest rowne z ciaglym drzeniej itd. Wszystko przez to ze obudowa jest skladana z 2 czesci ;/. Moze na low tego tak nieslychac ale problem istnieje.

A co do widzenia w akcji to chyba widze go najlepiej w akcji i to doslownie do mam go jzu 3 dzien 30 cm przed soba i widze i slysze jak sie sprawuje.

Ja mam Aero7+

To jest prawda. Popieram tego kolege. Problem jest i staje sie dosc dokuczliwy jak ktos ma wyciszonego kompa, tak jak ja.

Wyglada na to ze Cooler master zle pomyslal o zespojemiu obudowy. Jak wirnik sie obraca to slychac takie mruczenie. Problem znika jak sie obudowy dotknie reka. A jak nie bede wynajmowal murzyna by mi obudowe od coolera trzymal jak siedze nie kampie :) :)

Ja bede kombinowal jak temu zaradzis ( cos uszczelnic, skleic, jakies kmki co beda tlumnilu drgania) jak sie uda napewno opisze. :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro ten 7+ jest taki duży to mam pytanie czy ma go ktoś na epoxsie 8rda bo sięzastanawiam czy mi wlezie bo zastanawiam się nad jego zakupem

Wchodzi spoko ....bierz śmiało :D

a co ty tak zachecasz :?: :lol: :lol: :lol:
Niezachęcam tylko odpowiadam na pytanie ....kolo pyta czy wejdzie na 8RDA to odpowiedziałem.....(Wchodzi spoko ....bierz śmiało) :D

A jak to inaczej rozumiesz to już Twoja interpretacja. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi