Lovtza Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Barraqda napisal :) Jak nie wiesz co mam w domu to sie lepiej nie odzywaj. Wiatrak ponizej 2800 jest zagluszany przez moja grafe to prawda ale nie zmienia to faktu ze wytwaza zajebisty dzwiek gdy drzy od cisnienia jakie wytwarza turbinka a turbinka dziana caly czas co jest rowne z ciaglym drzeniej itd. Wszystko przez to ze obudowa jest skladana z 2 czesci ;/. Moze na low tego tak nieslychac ale problem istnieje. A co do widzenia w akcji to chyba widze go najlepiej w akcji i to doslownie do mam go jzu 3 dzien 30 cm przed soba i widze i slysze jak sie sprawuje. Ja mam Aero7+ To jest prawda. Popieram tego kolege. Problem jest i staje sie dosc dokuczliwy jak ktos ma wyciszonego kompa, tak jak ja. Wyglada na to ze Cooler master zle pomyslal o zespojemiu obudowy. Jak wirnik sie obraca to slychac takie mruczenie. Problem znika jak sie obudowy dotknie reka. A jak nie bede wynajmowal murzyna by mi obudowe od coolera trzymal jak siedze nie kampie :) :) Ja bede kombinowal jak temu zaradzis ( cos uszczelnic, skleic, jakies kmki co beda tlumnilu drgania) jak sie uda napewno opisze. :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 skoro ten 7+ jest taki duży to mam pytanie czy ma go ktoś na epoxsie 8rda bo sięzastanawiam czy mi wlezie bo zastanawiam się nad jego zakupem Wchodzi spoko ....bierz śmiało :D a co ty tak zachecasz :?: :lol: :lol: :lol:Niezachęcam tylko odpowiadam na pytanie ....kolo pyta czy wejdzie na 8RDA to odpowiedziałem.....(Wchodzi spoko ....bierz śmiało) :D A jak to inaczej rozumiesz to już Twoja interpretacja. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 Kumpel przekręcił turbinkę o 90 stopni względem radiatorka i temperaturka mu spadła o 5 stopni - spróbujcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 sprawdziłem ale nic nie dało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 toja ma natym co w podpisie 44C na low ta ze wydaje mi sie ze niewarto przeplacac choc fajnie wygloda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDrinker Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Co jest lepsze Zalman 7000 AlCu czy Aero 7+?Bo ceny są porównywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 poczytaj o zalmanie jest teraz pare watkow (bedzie lepszy i drozszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 o i jeszcze jedno o wiele trudniej go zamontowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Nie jest go tak trudno zamontowac jak sie wiem jak to zrobic :) ja wiem jak to zrobic i wydaje mi sie ze jest to dziecinnie proste szczegolnie jak kot uzywa coppershima :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...