teza Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam W tej chwili używam monitora: 24" Samsung SyncMaster 2494HM i mogę nabyć po cenie 344 pln monitor: 27" LG Flatron W2753VC-PF albo kamerke i sprzedać także zastanawiam się. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć opinii, recenzji tego monitora. Chętnie bym się przesiadł na 27" o ile byłby to lepszy monitor (pivoty, głośniki mi nie potrzebne) Porownanie danych: http://i51.tinypic.com/2hdz4n4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Z porównania wynika, że on nie ma PIVOT, więc jedyny zauważalny zysk to 3 cale na przekątnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Przy takiej cenie po prostu kup 2 monitor i dzialaj na 2:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...