Robin21 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 WITAM WSZYSTKIM MAM PYTANKO CZY KTOŚ PRÓBOWAŁ ZAINSTALOWAĆ PORT PODCZERWIENI NA TEJ PŁYCIE??? GNIAZDO NA PŁYCIE JEST STANDARDOWE (5 pinów bez drugiego) TAKŻE Z PODŁĄCZENIEM NIE MAM PROBLEMÓW ALE SCHODY ZACZYNAJĄ SIE Z WŁĄCZENIEM BO W BIOSIE NIE MA NIC Z IR, PRZESZUKAŁEM TEŻ CAŁĄ INSTRUKCJE I NIC.. NAPISAŁEM DO GIGABYTE-a I NIE DOTAŁEM JESZCZE ODPOWIEDZI JEŚLI KTOŚ MA JAKIEŚ SUGESTIE LUB POMYSŁ TO PROSZĘ PISAĆ DZIĘKI ZA POMOC POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zwykle opcje od irdy są w biosie przy ustawieniach portów szeregowych, a dokładniej portu 2 (B), np. Serial port B mode: .... Nie masz manuala do płyty? Przecież tam bios i jego opcje powinny być opisane szczegółowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin21 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 :D :D :D WITAM PONOWNIE :D :D :D WCHODZĄC DO BIOSU TRZEBA NACISNĄĆ CTRL+F1 - POJAWIAJA SIE DODATKOWE OPCJE TAKIE JAK IDRA CZY USTAWIANIE CZASÓW PAMIĘCI TAK SAMO JEST Z INNYMI PŁYTAMI GIGABYTE-a POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...