kubek88 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Panowie, mam okazję kupić taki oto zasilacz. Zasilacz jest oryginalnie zapakowany. Mogę go kupić za 200 złotych. Czy ten zasilacz jest na tyle dobry ,że pociągnie 6870 w CF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 same karty owszem, ale reszta sprzętu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Microchip Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie jest drogi :) Po dwóch, trzech latach padnie, do wymiany elektrolity w standby :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 Z pewnością... Dziękujemy za kryptoreklamy... :lol2: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OzzyOsbourne Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Nie bierz,seria e5 ,padnie po 2 latach. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 moja E5 śmiało ciągnie 3 rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OzzyOsbourne Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Do czasu,obejrzyj kondensatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varan Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Do czasu,obejrzyj kondensatory. nie wiem dlaczego :D ale od razu "walą" w oczy komentarze sponsorowane :mur: kondensatory nie służą do oglądania :lol2: Najczęstszą przyczyna awarii elektroniki jest kurz!!! a do zasilacza w sumie rzadko zaglądamy i nie po to aby obejrzeć kondensatory :lol2: a głównie po to aby go odkurzyć wewnątrz. Dotyczy to również wszystkich zasilaczy!!!! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...