Skocz do zawartości
Neo_x

No i teraz mnie oje.bali a do tego pobili :\

Rekomendowane odpowiedzi

hehs...na bemowie bezpiecznie.,...... :lol: ;)

mnie juz ponad rok temu kmcieli okrasc na przeciwko mc donaldsa, a.le im ucieklem :]

jakis czas temu przuyh mc donaldsie...

ale ja ich oprzyciagam wygladem....

w sumien iem wiem, czy bardzije im zalezy by mnie ojebac, czy zajebac ;]hehs...na bemowie bezpiecznie.,...... :lol: ;)

mnie juz ponad rok temu kmcieli okrasc na przeciwko mc donaldsa, a.le im ucieklem :]

w sumien iem wiem, czy bardzije im zalezy by mnie ojebac, czy zajebac ;]hehs...na bemowie bezpiecznie.,...... :lol: ;)

w sumien iem wiem, czy bardzije im zalezy by mnie ojebac, czy zajebac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze znam ten bol, kilka razy mnie skroili jak bylem jeszcze maly. Najgorzej jak mi zajebali szwajcarska doxe ktora dostalem po starym (tzn. moj stary zyje ale zegarek on nosil, a pozniej ja go dostalem). Roznica jest tylko taka ze ja mieszkam w Bydgoszczy (jest moze na forum ktos jeszcze z Bydgoszczy ?). Ale dostalem nauczke. Od pewnego czasu chodze na hakkoryu jujutsu i wiem jak lamac rece, nogi, nadgarstki i wyrywac tchawice :twisted: . Oprocz tego zainstalowalem sobie w chacie gruszke treningowa refleksowa i cwicze z kumplem w lesie raz w tygodniu wykopy itp. Dobre rozciagniecie to podstawa jak masz zamiar montowac papcie powyzej obreczy barkowej (czytaj ZAJEBAC Z PAPUTA NA RYJ). Z wykanczaniem to racja. Raz sprzedalem dresmajstrowi wykroczne na udo (wcale nie mocne) i spekal. Ale od razu pobiegl po lezacy obok kamien (20cm srednicy takze prawi glaz) i zaczal rzucac. Trza bic do konca. Polecam wylamywanie lokcia bo jest stosunkowo proste (poprostu w druga strone). A jak ktos nie lubi sie bic to polecam bieganie. I trza szybko reagowac, tzn nie dac sie wciagnac w rozmowe, bo klienci nigdy nieodchodza. Jak poleci tekst w stylu "Skad jestescie" to dokladnie po samoglosce "e" albo naparzasz (papec rulez + uklon w strone glanow jak ktos nisko kopie), albo spieprzasz.

BIJ DRECHA !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z kolanem ten sam motyw co z łokciem, dla niektórych łatwiejszy nawet ;] Poprostu z całej siły kopiesz ciut powyżej kolana ;] A i tak najlepszym sposobem jak się boicie jest antygwałcicielski (czytaj z buta w jaja i tyle Cię było widać :twisted: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym pożyczył kwas CHLOROWODOROWY od finalcell`a (info na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=375...er=asc&start=30 ) i bym gości nim nieźle polał, albo wmontować to tak w torbę, że jak ją ukradnie i otworzy to mu pryśnie prosto w twarz :twisted: buahahahahaha :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym pożyczył kwas CHLOROWODOROWY od finalcell`a (info na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=375...er=asc&start=30 ) i bym gości nim nieźle polał, albo wmontować to tak w torbę, że jak ją ukradnie i otworzy to mu pryśnie prosto w twarz :twisted: buahahahahaha :twisted: :twisted: :twisted:

a pozniej zrobic im to co na twoim avatarze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh... Se chlopcy zabawe zrobili z topicu.. Chyba nigdy nie mieliscie pozadnego pietra dokladnie sekunde przed tym jak bomba leci w wasz nos ... Jak mozna wogule humoryzowac na takie tematy : ... wspolczucie dla wszystkich pobitych. LAĆ DRESY !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej tam szukac daleko kurde takich. siedzialem sobie tak w pazrdzierniku/listopadzie w pociagu na wilenskim z kumplem, pusty przedzial bo ledwie pociag podstawili. nas dwoch niezbyt mocno zbudowanych wlazlo dwoch takich fajnych gosci w ubrankach sportowych, kumplowi komorke zajebali i jakos chyba nie mieli ochoty na wieksze lpy bo jakby sie zakrecili to by ze dwa porftele i jeszcze jedna komorke zgarneli. a na poczatku grudnia ten sam gosc ktory sobie z nami rozmawial w pociagu zaczepil mnie na marszalkowskiej. skonczylo sie na stracie 10 zl i kulturalnym skreceniu do domow centrum. od tej pory bardzo nie lubie marszalkowskiej.

a tak w ogole to jak sie z kumplami gada to (zwlaszcza w zime) praktycznie z klasy co kilka dni ktos ma jakies przygody z takimi. musze sie zapisac na jakies SW bo ogolnie to w takich sytuacjach przy mojej sile i posturze wole nie ryzykowac walki bo moglaby sie dla mnie kiepsko skonczyc.

inna sprawa u mnie w zielonce, tu sie sporo luda zna nawet z widzenia i jakos nigdy mnie jeszcze nikt nie ruszyl, mimo ze zdarzalo mi sie przechodzic przez las i mijac dwoch takich fajnych gosci ktorzy nie mieliby zadnego problemu z zabraniem mi dobytku i pobiciu. tyle ze jak sie do niego odezwe po imieniu/nazwisku/wymienie adres/wspolnych znajomych to i nawet jakby zaczepili to szybko by zrezygnowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

godzine temu prawie stracilem komorke.......

2 dresa (wysocy byli ;p ) jechalo za mna z przystanku przy mojej SQL na woli.......

podeszli do mnie na przystanku i 1 z nich spytal sie, czy spodziewam sie, ze w morde dostane, or something.

ja mu na to, ze tak, a ten mi, ze sie mozemy dogadac ;]

hehs....

ja sie go pytam jak, a on do mnie kulturalnie-oddasz komorke :)

ja tak cicho powiedzialem no dobra i podbieglem do takiego dobrze zbudowanego faceta kolo 30 i krzyknal;em na caly przystanek, ze kca mnie okrasc....... akurat podjechal autobus (510, czy cos takiego) i wsiedli do niego........

teraz tylko kur** sie boje wracac ze sql, bo to jedyna droga :/

tzn jest jeszcze 1 ale dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuzsza :/

jak to jest z takimi.....mam sie spodziewac, ze jutro, czy w innym terminie tez tam beda (czy sa mieszkancami woli), czy tez sa to ludzie, ktorzy przyjezdzaja na lowy.....

moze znacie takich i wiecie jaki to mechanizm.... ??

a w portfelu mialem ejszcze 200 zeta na ksiazki......... :)

KILL ALL TRACKSUIT PEOPLE ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

godzine temu prawie stracilem komorke.......

2 dresa (wysocy byli ;p ) jechalo za mna z przystanku przy mojej SQL na woli.......

podeszli do mnie na przystanku i 1 z nich spytal sie, czy spodziewam sie, ze w morde dostane, or something.

ja mu na to, ze tak, a ten mi, ze sie mozemy dogadac ;]

hehs....

ja sie go pytam jak, a  on do mnie kulturalnie-oddasz komorke :)

ja tak cicho powiedzialem  no dobra i podbieglem do takiego dobrze zbudowanego faceta kolo 30 i krzyknal;em na caly przystanek, ze kca mnie okrasc.......  akurat podjechal autobus (510, czy cos takiego) i wsiedli do niego........

teraz tylko kur** sie boje wracac ze sql, bo to jedyna droga :/

tzn jest jeszcze 1 ale dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuzsza :/

jak to jest z takimi.....mam sie spodziewac, ze jutro, czy w innym terminie tez tam beda (czy sa mieszkancami woli), czy tez sa to ludzie, ktorzy przyjezdzaja na lowy.....

moze znacie takich i wiecie jaki to mechanizm.... ??

a w portfelu mialem ejszcze 200 zeta na ksiazki......... :)

KILL ALL TRACKSUIT PEOPLE ;)

...bierz ta swoją metalową rurke ...:-)) tą co masz w koncie za drzwiami :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eryk t65......

najbardziej byloby mi  zal listy kontaktow i smsow od dziewczyny ;/

bo to jest poprostu najbardziej cenne... mi jak zawalili nokie to poszlo sie je.bac 170 numerow telefonow ktore zbieralem ze 2 lata :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eryk t65......

najbardziej byloby mi  zal listy kontaktow i smsow od dziewczyny ;/

bo to jest poprostu najbardziej cenne... mi jak zawalili nokie to poszlo sie je.bac 170 numerow telefonow ktore zbieralem ze 2 lata :|

ja bylem lepszy,,,,

mialem ok. 140 numerow i przywrocilem ustawienia fabryczne w telefonie :lol:

(mam 2 stopnie przywracania tych ustawien..pelny i czesciowy...)

przywrocilem w tym najbardzije brutalnym stopniu ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

ja bylem lepszy,,,,

mialem ok. 140 numerow i przywrocilem ustawienia fabryczne w telefonie :lol:

(mam 2 stopnie przywracania tych ustawien..pelny i czesciowy...)  

przywrocilem w tym najbardzije brutalnym stopniu ;p

:o .... ciekawe czym ci sie telefon narazil ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi