KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 to ja proponuje jak taki koleś we Wrocku z kluczem dużym francuskim chodzić i odrazu napier***** jak ktoś się bedzie o takie rzeczy jak u Neo pytał, i to jest rozwiązanie, sposób an dresa, kluczem przez twarz i spokuj.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ludzie jacy z wal twradziele :lol: :lol: pojdz do rpacy na wgk,a potem strac wszystko....zapewniam, z e<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica ccie wezmie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 jak mnie wszystko przestanie bolec to nie ma problemu :twisted: z przyjemnoscia uzyje gazu paralizujacego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ludzie jacy z wal twradziele :lol: :lol: pojdz do rpacy na wgk,a potem strac wszystko....zapewniam, z e<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica ccie wezmie :/ id... wiesz ile trzeba sie naj.ebac za 40 zl dniowki?? nawet sobie nie wyobrazasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ludzie jacy z wal twradziele :lol: :lol: pojdz do rpacy na wgk,a potem strac wszystko....zapewniam, z e<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica ccie wezmie :/ id... wiesz ile trzeba sie naj.ebac za 40 zl dniowki?? nawet sobie nie wyobrazasz Spoko rozumiem nie raz mnie okradli ale chodzi i o te odp. wezmy sie zmowmy itd. a moge sie zalozyc ze nic z tego nie wyjdzie. Pozatym ja byn na miejcu Neo_x nic nie robil bo bym sie bal o rodzine, jesli juz to niestety trzeba juz sprawe zakonczyc wiadomo jak(RIP) BO TO JEST POLSKA WLASNIE :twisted: :twisted: :twisted: Jeszcze jedno jestem ld - LD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ludzie jacy z wal twradziele :lol: :lol: pojdz do rpacy na wgk,a potem strac wszystko....zapewniam, z e<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica ccie wezmie :/ id... wiesz ile trzeba sie naj.ebac za 40 zl dniowki?? nawet sobie nie wyobrazasz ld to rozpieszczony dzieciak ktory nie zna wartosci pieniadza albo ma zjechane poczucie humoru my ( ci ktorzy ciezko harowali) wiedza jak to jest .. szczgolnie hipermarkety .. 8 godzin stania i okolo 3-4 za h ld wstydz sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ludzie jacy z wal twradziele :lol: :lol: pojdz do rpacy na wgk,a potem strac wszystko....zapewniam, z e<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica ccie wezmie :/ id... wiesz ile trzeba sie naj.ebac za 40 zl dniowki?? nawet sobie nie wyobrazasz ld to rozpieszczony dzieciak ktory nie zna wartosci pieniadza albo ma zjechane poczucie humoru my ( ci ktorzy ciezko harowali) wiedza jak to jest .. szczgolnie hipermarkety .. 8 godzin stania i okolo 3-4 za h ld wstydz sie przepraszam Dziewico juz nie bede ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 to ja proponuje jak taki koleś we Wrocku z kluczem dużym francuskim chodzić i odrazu napier***** jak ktoś się bedzie o takie rzeczy jak u Neo pytał, i to jest rozwiązanie, sposób an dresa, kluczem przez twarz i spokuj.. ale tak,z eby go bylo widaC???? hmmm....wiesz, ze chyba sprobuje....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ludzie jacy z wal twradziele :lol: :lol: pojdz do rpacy na wgk,a potem strac wszystko....zapewniam, z e<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica ccie wezmie :/ id... wiesz ile trzeba sie naj.ebac za 40 zl dniowki?? nawet sobie nie wyobrazasz dlatego mówie kluczem francuskim lub czymś takim przez łeb i patrzeć czy dobrze przeorane, może wtedy było by trochę spokoju, w<span style="color:red;">[ciach!]</span>liło by się kilkunastu i może by się po dresach rozeszło :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ludzie jacy z wal twradziele :lol: :lol: pojdz do rpacy na wgk,a potem strac wszystko....zapewniam, z e<span style="color:red;">[ciach!]</span>ica ccie wezmie :/ id... wiesz ile trzeba sie naj.ebac za 40 zl dniowki?? nawet sobie nie wyobrazasz ld to rozpieszczony dzieciak ktory nie zna wartosci pieniadza albo ma zjechane poczucie humoru my ( ci ktorzy ciezko harowali) wiedza jak to jest .. szczgolnie hipermarkety .. 8 godzin stania i okolo 3-4 za h ld wstydz sie przepraszam Dziewico juz nie bede ;) tia napisalem post spod 98 wiec zamiast nicka Dziewica jest Graham hmm zaraz poprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kup sobie pałke teleskopową naprawde ciekawa i pomocna sprawa. He jeden szczal w kolano albo w lape jak gosc ma noz i zapewniam ze juz nie wstanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 to ja proponuje jak taki koleś we Wrocku z kluczem dużym francuskim chodzić i odrazu napier***** jak ktoś się bedzie o takie rzeczy jak u Neo pytał, i to jest rozwiązanie, sposób an dresa, kluczem przez twarz i spokuj.. ale tak,z eby go bylo widaC???? hmmm....wiesz, ze chyba sprobuje....... no to dobry sposób, a inny koles z bractwa rycerskiego to chodzi z mieczem, jak go tylko wyciągnie to już ma spokuj, wszystkie dresy tak uciekają że aż się kurzy... :roll: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 co za <span style="color:red;">[ciach!]</span>lone s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyny normalnie mam ochote porozpierdalac ciach!i za<span style="color:red;">[ciach!]</span>cow - chyba bede cos nosil ze soba i zobacze takiego jakiegos pojeba to mu tak bez niczego na<span style="color:red;">[ciach!]</span>le - no <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ich za<span style="color:red;">[ciach!]</span>a mac - trzeba ich zaczac wybijac bo sie zle na swiecie porobi - no gowno <span style="color:red;">[ciach!]</span>a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kup sobie pałke teleskopową naprawde ciekawa i pomocna sprawa. He jeden szczal w kolano albo w lape jak gosc ma noz i zapewniam ze juz nie wstanie. Nie wiem czy wiesz ale palka jest NIELEGALNA :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 co za <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <font color="#FF0000">[ciach!]</font> normalnie mam ochote porozpierdalac <font color="#FF0000">[ciach!]</font> <font color="#FF0000">[ciach!]</font> - chyba bede cos nosil ze soba i zobacze takiego jakiegos <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to mu tak bez niczego na<span style="color:red;">[ciach!]</span>le - no <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ich <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mac - trzeba ich zaczac wybijac bo sie zle na swiecie porobi - no gowno <font color="#FF0000">[ciach!]</font>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ciach!] się z tobą zgadzam, powybijać i tyle, [ciach!] ich bo to zwierzęta ni ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Kup sobie pałke teleskopową naprawde ciekawa i pomocna sprawa. He jeden szczal w kolano albo w lape jak gosc ma noz i zapewniam ze juz nie wstanie. Nie wiem czy wiesz ale palka jest NIELEGALNA :lol: a klucz francuski tak, i [ciach!] nim dresa, a jak by cos to potzrebny w domu lub w pracy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 tych co cie okradli to jakbym kiedys spotkal to bym po prostu zapier*** chu*** <span style="color:red;">[ciach!]</span>ych !! I nie mial bym wyrzutow sumienia :wink: A z tym ganem to dobry pomysl Zdrowiej szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mozna jeszcze ze sztyca od roweru chodzic jak sie ktos przyczepi to mowisz ze wracasz ze sklepu i sobie nowa sztyce kupiles - hehe ja jutro wyszlifuje taka stara i bede chodzil z tym ktos podskoczy to mu za<span style="color:red;">[ciach!]</span>le Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Mnie tez dosc niedawno i alcze sie w zalu Neo_X :[. Tak bywa, nastepnym razem juz sie tak nie dam jak teraz... dobrze ze ci sie nic nie stalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mozna jeszcze ze sztyca od roweru chodzic jak sie ktos przyczepi to mowisz ze wracasz ze sklepu i sobie nowa sztyce kupiles - hehe ja jutro wyszlifuje taka stara i bede chodzil z tym ktos podskoczy to mu za<span style="color:red;">[ciach!]</span>le Gengh spokojnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 mozna jeszcze ze sztyca od roweru chodzic jak sie ktos przyczepi to mowisz ze wracasz ze sklepu i sobie nowa sztyce kupiles - hehe ja jutro wyszlifuje taka stara i bede chodzil z tym ktos podskoczy to mu za<span style="color:red;">[ciach!]</span>le Gengh spokojnie :wink: jak slysze ze dres kogos obil to spokojnie juz nie moge coraz bardziej sie we mnie gotowac wszystko zaczyna - wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic ich na orbite albo do gazu ciach!ii za<span style="color:red;">[ciach!]</span>cow!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ktos kiedys mowil ze wracajac z przedstawienia w kolczudze i toporkiem w plecaku podlecialo do niego paru takich ochlystko to jak rozpial plasz i wyciagnal toporek to tamci zrobili rekord swiata na 100m. :lol: Id wierz, ale niektorzy nie rzucaja slow na wiatr (tak jak ja) i napewno by skopali im dupe, gdyby tylko ich dopadli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ktos kiedys mowil ze wracajac z przedstawienia w kolczudze i toporkiem w plecaku podlecialo do niego paru takich ochlystko to jak rozpial plasz i wyciagnal toporek to tamci zrobili rekord swiata na 100m. :lol: Id wierz, ale niektorzy nie rzucaja slow na wiatr (tak jak ja) i napewno by skopali im <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, gdyby tylko ich dopadli. prawde mawiasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ktos kiedys mowil ze wracajac z przedstawienia w kolczudze i toporkiem w plecaku podlecialo do niego paru takich ochlystko to jak rozpial plasz i wyciagnal toporek to tamci zrobili rekord swiata na 100m. :lol: Id wierz, ale niektorzy nie rzucaja slow na wiatr (tak jak ja) i napewno by skopali im <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, gdyby tylko ich dopadli. prawde mawiasz :P Ale trzeba zmniejszyć ryzyko do minimum, bo co będzie, jak dostaną drugi raz ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ktos kiedys mowil ze wracajac z przedstawienia w kolczudze i toporkiem w plecaku podlecialo do niego paru takich ochlystko to jak rozpial plasz i wyciagnal toporek to tamci zrobili rekord swiata na 100m. :lol: Id wierz, ale niektorzy nie rzucaja slow na wiatr (tak jak ja) i napewno by skopali im <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, gdyby tylko ich dopadli. prawde mawiasz :P Ale trzeba zmniejszyć ryzyko do minimum, bo co będzie, jak dostaną drugi raz ? :roll: kto dostanie - ??? dresy, no jak oni to dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ktos kiedys mowil ze wracajac z przedstawienia w kolczudze i toporkiem w plecaku podlecialo do niego paru takich ochlystko to jak rozpial plasz i wyciagnal toporek to tamci zrobili rekord swiata na 100m. :lol: Id wierz, ale niektorzy nie rzucaja slow na wiatr (tak jak ja) i napewno by skopali im <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, gdyby tylko ich dopadli. prawde mawiasz :P Ale trzeba zmniejszyć ryzyko do minimum, bo co będzie, jak dostaną drugi raz ? :roll: kto dostanie - ??? dresy, no jak oni to dobrze Nie ofiary dresów. Przecież nie mam nic przeciwko, żeby dresiarze dostali :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja od jutra bede chodzil z ta rura :) slabo widac, bo slonce napier*** ,a to chromowane jest :D zal troche chromu na dresa, ale.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja od jutra bede chodzil z ta rura :) slabo widac, bo slonce napier*** ,a to chromowane jest :D zal troche chromu na dresa, ale.... :D W wolnych chwilach możesz sobie przypakować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a ja zostane przy kiju z palącymi się koncami, ostatnio uczę się tym obsługiwać, a jak by co to powiem że wracałem z warsztatów... a to póki nie skombinuję miecza, narazie długi mi starczy i wtedy jak ktoś fiknie, to go wyciągnę albo s<span style="color:red;">[ciach!]</span>li albo dostanie małe cięcie po ściegnach i miech w szpitalu, nie ma litości dla dresów, przez takich często giną ludzie zostawiając swoje rodzinki i przyjaciół, bo jakis palant chciał jego komórkę, albo te marne kilka złotych [ciach!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ech współczuję :( . Ja po tym jak mojego kolegę skroili (oczywiście poszło o komórę) kupiłem sobie gaz paralizujacy. Ten gaz już mi raz rowerek uratował. Potraktowałem jednego gostka (ale się zdziwił :twisted:) drugi uciekł/pobiegł po kolesi wolałem nie sprawdzac. Na policję bym pewnie musiał poczekać więc zostawiłem gościa na lezącego środku chodnika :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...